2020-01-20 20:45

Zeci de persoane evacuate. Un incendiu a izbucnit într-un bloc din Reşiţa

 |  07:59
Zeci de persoane evacuate. Un incendiu a izbucnit într-un bloc din Reşiţa

Un incendiu a izbucnit joi seara, într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe din Reşiţa, zeci de persoane fiind evacutate. Flăcările au degajat foarte mult fum, existând riscul ca oamenii să se intoxice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Caraş-Severi, sublocotenentul Elena Tarla, incendiul a pornit de la nişte cauciucuri depozitate pe balconul unuia dintre apartamentele blocului.

„A avut loc un incendiu, într-un apartament cu trei camere dintr-un bloc cu zece etaje, la etajul şapte. Am trimis la faţa locului trei autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Colegii mei, când au ajuns acolo, au evacuat mai multe persoane din bloc, pentru a evita riscul intoxicării cu fum. Era un fum dens pentru că, în incendiu, care pornit din balcon, au ars nişte cauciucuri, care erau depozitate acolo şi mai multe cutii. A fost avariată şi camera de lângă balcon, arzând mobilierul. Incendiul a fost lichidat înainte de a se propaga şi al celelalte camere“, a precizat Elena sublocotenentul Tarla, potrivit Mediafax.

O singură femeie a suferit un atac de panică.

„Nu a fost nimeni rănit, nu a fost nimeni transportat la spital. O singură persoană a suferit un atac de panică şi i s-a acordat primul ajutor, la faţa locului“, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Serverin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray