2020-02-26 19:43

Ziarul „Puterea” rezolvă ce nu a putut face Livache. Liviu Negoiţă a refuzat să ajute 150 de familii din sectorul 3

 |  18:22
Ziarul „Puterea” rezolvă ce nu a putut face Livache.  Liviu Negoiţă a refuzat să ajute 150 de familii din sectorul 3

Peste 100 de familii din Capitală au solicitatreprezentanţilor Primăriei Sectorului 3(PS3) montarea unor stălpi care să împiedice şoferii să-şi parchezeautomobilele pe trotuarul din faţa blocului, blocând astfel accesullocatarilor. Cetăţenii din sectorul 3 s-au plâns că sunt forţaţi să părăseascălocuinţa, coborând exact pe suprafaţa carosabilă. Reprezentanţii PrimărieiSectorului 3 i-au asigurat pe locatari că au fost sesizate Brigada de PoliţieRutieră şi Administraţia Străzilor, însă cele două instituţii susţin că nu auprimit nici o solicitare. Problema cetăţenilor a fost rezolvată după doi ani,în urma intervenţiei ziarului “Puterea”.

Încă de doi ani, locatarii de la respectiva adresă s-auadresat în scris Primăriei Sectorului 3. De fiecare dată li s-a replicat căsolicitările lor au fost transmise Brigăzii de Poliţie Rutieră a MunicipiuluiBucureşti şi Administraţiei Străzilor. “Solicitarea dvs. a fost transmisă spresoluţionare Brigăzii de Poliţie Rutieră, reprezentanţii acestora fiindabilitaţi cu aplicarea reglementărilor legale de profil”, se arată într-unrăspuns oficial al PS3, adresat unuia dintre locatari, în data de 11.06.2008.

Pentru că nici după un an problema nu a fost rezolvată,locatarii au mai adresat o cerere repre¬zentanţilor primăriei de sector. Deaceastă dată, Primăria Sectorului 3 a anunţat că sesizarea a fost transmisăcătre Administraţia Străzilor Bucureşti: “Referitor la adresa dumneavoastră63/09.09.2999, cu privire la sesizarea asociaţiei de proprietari din stradaPrevederii nr. 9 bloc M20, vă informămcă am ana¬lizat situaţia din zonă şi am transmis către PMB – AdministraţiaStrăzilor spre analiză şi avizarea montării stâlpişorilor metalici pe trotuaruldin faţa blocului”. Cu toate acestea, atât Aministraţia Străzilor, cât şiBrigada de Poliţie Rutieră (BPR) susţin că nu au primit nici o sesizare dinpartea Primăriei Sectorului 3. “Menţionăm că, în urma verificării în arhivabrigăzii nu a fost identificată o solicitare în acest sens d partea PrimărieiSectorului 3, însă s-ar putea reverifica pe baza unui număr de înregistrare alinstituţiei menţionate”, se arată într-un răspuns al BPR, adresat ziarului“Puterea”.

Problema locatarilor a fost rezolvată abia dupăaproximativ doi ani, în urma intervenţiei redacţiei noastre. “Prin petiţiadumneavoastră transmisă prin e-mail la 13.07.2010 semnalaţi necesitateainstalării unor stâlpişori ornamentali la marginea trotuarului străziiPrevederii, sector 3, în zona blocului PM20, pentru asigurarea circulaţieipietonale pe trotuarul ocupat în prezent de autovehicule. În şedinţa din12.08.2010, propunerea de instalare a stâlpişorilor pe trotuarul aferentblocului menţionat a fost avizată”, se mai menţionează în răspunsul BPR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine