2019-11-18 09:03

Zile gratuite de vacanţă: plăteşti cinci nopţi şi stai şase

 |  22:01
Zile gratuite de vacanţă: plăteşti cinci nopţi şi stai şase

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia de Promovare Litoral-Delta Dunării (ALDD) anunţă super oferte de vacanţă pentru turişti, pe litoralul românesc, în perioada 18-31 august, în cadrul programului “Zile gratuite de vacanţă 2014”.

Programul cumulează oferte de genul “plăteşti cinci nopţi şi stai şase” sau “plăteşti şase nopţi şi stai şapte”, pentru a veni în sprijinul turiştilor care vor să petreacă o vacanţă pe litoral în condiţii avantajoase de preţ.

Pachetele pornesc de la 518 lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de două stele din staţiunea Venus, de la 822 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru cinci nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de trei stele din Eforie Nord şi de la 975 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia. Pachetele din program se regăsesc în ofertele majorităţii agenţiilor de turism membre ANAT. “Ofertele speciale pentru litoralul românesc, care includ nopţi gratuite de cazare sunt foarte căutate de turişti. În primul trimestru din acest an, faţă de aceeaşi perioadă din 2013, cererea pentru ofertele din programul «Zile gratuite de vacanţă» a avut o creştere de 100%, de aceea le reamintim turiştilor că pentru perioada 18-31 august găsesc, din nou, la agenţiile de turism membre ANAT oferte din acest program”, declară Lucia Nora Morariu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism. Peste 70 de hoteluri au intrat în program. Lista acestora poate fi consultată pe pagina de internet a FPTR (www.fptr.ro). Lansat în 2008, “Zile gratuite de vacanţă” este unul dintre cele mai căutate programe de oferte speciale. “Continuăm să invităm turiştii să aleagă litoralul românesc, prin tarife şi programe speciale cât mai atractive, cât şi printr-o serie lungă şi bogată de evenimente în toate staţiunile. Ne aflăm la 100% grad de ocupare în acest moment pe litoral şi continuăm să oferim cele mai frumoase festivaluri, parade, carnavaluri, evenimente sportive, de fashion şi muzicale. Comunicăm excelent cu hotelierii, agenţiile de turism, operatorii de alimentaţie publică şi agrement, respectiv autorităţile locale de pe litoral, reuşind astfel să oferim, prin agenţiile de turism ANAT, zile gratuite de vacanţă”, declară Corina Martin, președintele Asociaţiei de Promovare Litoral–Delta Dunării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray