2019-07-18 14:06

Zile LIBERE de Sărbători pentru BUGETARI. Anunțul Ministrului Muncii

 |  18:55
Zile LIBERE de Sărbători pentru BUGETARI. Anunțul Ministrului Muncii

Angajații din sistemul de stat nu vor beneficia de o vacanță prelungită, urmând să lucreze între Crăciun și Revelion. Anunțul a fost făcut de ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

„27, 28, 29 decembrie NU vor fi zile libere! Ministerul Muncii și Justiției Sociale nu a elaborat vreo hotărâre de guvern în acest sens și nici nu intenționează să o facă. Aceste zile sunt foarte importante pentru ordonatorii de credite care trebuie sa închidă anul bugetar și este necesar ca Trezoreria să lucreze”, a precizat ministrul Muncii, pe contul său de Facebook.

Declarația Liei Olguța Vasilescu vine în contextul în care mai multe canale media au transmis că Executivul ar urma să adopte o hotărâre de Guvern potrivit căreia bugetarii vor avea liber între Crăciun și Revelion, urmând să lucreze, în schimb, în zilele de 6, 13 și 20 ianuarie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-19Parerea ta...

MAI TERMINAțI-Vă CU TâMPENI
19 Dec 2017

Ce zile libere visați? Nu mai dați idei tâmpiților din parlamentul rușinii! Sunt siniștrii ORICUM, de ce le dați apă la moară? Toți tâmpiții CRED că dau libere din burta lor de parlahoți, NU că acele zile ”libere” vor fi recuperate sâmbetele! Da-ți-o dracului de treabă! Cei 700 de tăietori de frunză de dud, își fac apariția de 3/săptămână, o oră...maxim 3, au ”indemnizație” de ședințe, au mâncare, farmacie la botul calului și IEFTIN, mașini, SPP-ști, vacanțe ca la sugari, indemnizații, compensații, pensii nesimțite și MULT TUPEU! Toate suportate de noi!
ION,GHEORGHE SI MARIA,CEI MAI
19 Dec 2017

Pentru agentul Fiola de la MM e mult mai importanta maxima "Buget,deci exist"decat cresterea economica care lovea turismul de 3 margarete,prin liberele acordate!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray