2020-02-28 17:53

Ziua Copilului. Carnaval la Palatele Brâncoveneşti şi expoziţie în Parcul Circului

 |  17:51
Ziua Copilului. Carnaval la Palatele Brâncoveneşti şi expoziţie în Parcul Circului

Municipalitatea va organiza, cu ocazia Zilei de 1 iunie, „Carnavalul copiilor”, un eveniment dedicat celor mici, plin de surprize, concursuri şi spectacole. Evenimentul are loc în perioada 30 mai - 1 iunie, fiind organizat în aer liber, pe domeniul brâncovenesc.

Astfel, de ziua lor, copiii vor fi invitaţi să participe la diferite jocuri, cum ar fi: Trasul cu arcul, Cursa cu obstacole, Găseşte comoara! şi Cel mai mare balon de săpun. Cele mai îndrăgite personaje de poveste îi vor îndruma pe cei mici spre panourile decupate cu personaje din desene animate, pentru a face câte o fotografie pe care ulterior o vor primi cadou. În cadrul atelierelor de creaţie, cei mici vor confecţiona măşti, păpuşi din linguri de lemn, flori şi maşinuţe din hârtie creponată. De asemenea, Magicianul poveştilor, Marian Râlea, îi va invita pe copii la „Carnavalul păsărilor”. La eveniment sunt invitaţi copii din şcoli, centre de plasament şi cei din Asociaţia Down. Din programul artistic fac parte spectacole de magie şi iluzionism, spectacole de dans şi coregrafie, piese de teatru pentru copii, acrobaţii şi concerte.

Un alt eveniment dedicat celor mici va fi organizat în Parcul Circului (zona scărilor), din cartierul Lacul Trei. Grupul de Iniţiativă Civică Lacul Tei va organiza expoziţia de fotografie „Istorie şi Tradiţie în Lacul Tei”. Evenimentul, care va avea loc pe 1 iunie, începând cu ora 11.00, presupune mai multe activităţi: expoziţie de fotografie şi documente vechi din cartier, consultarea cetăţenilor cu privire la problemele cu care se confruntă în cartier şi desene pe asfalt pentru cei mici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-05-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine