2020-05-25 09:20

Ziua Copilului. Grădina Zoologică din Bucureşti poate fi vizitată gratuit de 1 iunie

 |  09:39
Ziua Copilului. Grădina Zoologică din Bucureşti poate fi vizitată gratuit de 1 iunie

Grădina Zoologică din Bucureşti poate fi vizitată gratuit în 1 Iunie, între orele 9.00 şi 19.00. Copiii vor putea să vadă animalele de la zoo şi să meargă la atelierele de lucru pregătite special de Ziua Copilului.

Intrarea va fi liberă luni pentru copii şi adolescenţi cu vârsta de până la 18 ani. Primăria Capitalei a anunţat că cei mici îi vor putea cunoaşte pe noii locatari ai Grădinii Zoologice: zebrele Grevy's şi mangustele vărgate. De asemenea, mascotele Grădinii Zoologice îi vor însoţi pe copii la atelierele de lucru organizate special pentru a sărbători Ziua Copilului.

Tot luni, va putea fi vizitat, gratuit, şi Muzeul Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), între orele 9.00 şi 15.00.  Copiii vor putea vedea o bogată colecţie de machete de vehicule sau vor putea deveni, pentru câteva momente, mici conducători de autobuz, pe simulatorul din dotarea muzeului.

De Ziua Internaţională a Copilului, Primăria Capitalei, prin Arcub, organizează o serie de evenimente destinate celor mici, atât în Parcul Herăstrău, cât şi în Cişmigiu.

Astfel, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, vor avea loc duminică, între orele 10.00 şi 18.00, spectacole oferite de copii talentaţi, show-uri de magie şi de teatru, dar şi plimbări cu ponei, în carusel şi trenuleţ, desene pe asfalt, ateliere de creaţie, activităţi cu animatori (face-painting, împletituri de păr), jocuri precum "Şotronul", "Ţară, ţară vrem ostaşi", "Raţele şi vânătorii", "Ţările", "Măgăruşul", "Limbo" şi multe alte surprize pentru cei mici, în cadrul Festivalului Copiilor.

Pe scena festivalului vor cânta Andreea Bănică şi Connect-R, iar la sfârşitul evenimentului vor fi lansate în aer peste 1.000 de baloane colorate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine