2020-06-07 00:39

Zoo Bucureşti sărbătoreşte Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor. Vor fi organizate ateliere speciale pentru copii

 |  08:33
Zoo Bucureşti sărbătoreşte Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor. Vor fi organizate ateliere speciale pentru copii

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) a anunţat, într-un comunicat de presă, că Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor va fi sărbătorită, duminică, şi în Zoo Bucureşti. Cu această ocazie vor fi organizate ateliere şi concursuri speciale pentru copii.

„Incepand cu ora 9.30, in incinta Zoo Bucuresti ii invitam pe cei mici sa descopere diversitatea animalelor dand culoare planselor de colorat, alaturi de cele trei mascote: leul, iepurele si maimuta. Tot cu aceasta ocazie, Zoo Bucuresti, pregateste un concurs cu tema „Sari cat un animal", in care copii isi vor demonstra abilitatile fizice, facand salturi de pe loc comparabile ulterior cu ale catorva animale. Concursul se va desfasura la orele 11.00 si 12.00. Primi trei clasati vor fi recompensati”, se arată în comunicatul PMB.

La Zoo Bucuresti va fi prezentată colectia de oua „De la mic la MARE" unde vor putea fi admirate ouale de rata, pelican şi strut african.

„Pasarile din Zoo Bucuresti „au pregatit" colectia de palarii „Haute couture" pe care copiii si adultii sunt invitati sa o admire si de asemenea, sa creeze propriul model. Materialele sunt puse la dispozitie de fazani, pauni, papagali, bufnite, rate si gaste”, a precizat PMB.

Gradina Zoologica Bucuresti a fost fondata in anul 1959 şi expune colectii de animale vii, salbatice, indigene si exotice. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine