2020-02-19 19:03

A murit Michel Montignac, autorul dietei care îi poartă numele

 |  13:34
A murit Michel Montignac, autorul dietei care îi poartă numele

MichelMontignac, autorul celebrei cure de slăbire care îi poartă numele şi pe care apus-o la punct în anii 1980, a decedat, duminică, la vârsta de 66 de ani, aanunţat, joi, primăria oraşului francez Annemasse, unde locuia nutriţionistulfrancez, informează AFP.

Acestfost copil obez, devenit director în industria farmaceutică, a hotărât săînceapă, în anii 1970, o serie de cercetări în domeniul nutriţiei, încercând săîşi rezolve propria problemă de greutate, se afirmă pe site-ul celebruluinutriţionist ().

MichelMontignac a pus astfel bazele regimului său disociat - lipidele şi glucidele nutrebuie amestecate în timpul aceleiaşi mese -, care a adus o modificareradicală faţă de regimurile tradiţionale, bazate pe alimentaţia hipocalorică.Michel Montignac a testat regimul disociat pe el însuşi şi a slăbit 15kilograme în doar câteva luni.

MichelMontignac a publicat 20 de cărţi despre slăbit, diete şi sănătate, a participatla numeroase congrese şi seminarii şi a lansat o gamă de produse nutriţionalebio, asociată celebrei sale metode de slăbit.

Nutriţionistulfrancez Michel Montignac a venit şi în România, în mai 2009, când a participatla seminarul "Mănânc, slăbesc şi mă menţin", organizat în Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine