2019-12-15 21:26

Actorul american Neil Patrick Harris va prezenta gala premiilor Oscar 2015

 |  10:12
Actorul american Neil Patrick Harris va prezenta gala premiilor Oscar 2015

Actorul american Neil Patrick Harris va prezenta viitoarea gală a premiilor Oscar care va avea loc pe 22 februarie 2015, au anunțat miercuri organizatorii, citați de AFP şi Agerpres. Harris a mai prezentat și alte gale, între care decernarea premiilor televiziunii americane Emmy Awards.

Ediţia din 2014 a premiilor Oscar a fost prezentată de actriţa Ellen DeGeneres, al cărui celebru selfie, în compania mai multor staruri, a fost tweet-ul cel mai distribuit din istoria rețelei de socializare.

"Este o adevărată onoare și o mare bucurie pentru mine să mi se ceară să prezint gala Oscarurilor din 2015. Am crescut uitându-mă la Oscaruri și am fost întotdeauna fascinat de cei care au prezentat această ceremonie", a mărturisit actorul.

Producătorii Craig Zadan și Neil Meron s-au declarat "încântați" de participarea lui Neil Patrick Harris.

"L-am urmărit de-a lungul carierei sale și l-am văzut explodând ca mare artist, în filme, la televiziune și pe scenă", au precizat ei într-un comunicat de presă.

Gala Oscarurilor va fi transmisă în direct la televiziune, în peste 225 de țări din întreaga lume. Organizatorii vor anunța, la 15 februarie, nominalizările pentru viitoarea ediție din 2015.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray