2020-02-21 15:08

AJUTOR. Lemne de foc pentru 100 de FAMILII defavorizate

 |  16:19
AJUTOR. Lemne de foc pentru 100 de FAMILII defavorizate

Într-o acțiune umanitară organizată de Crucea Roșie Română, Regia Națională a Pădurilor (RNP) - Romsilva va sprijini cu câte doi metri cubi de lemne 100 de familii defavorizate din județele Giurgiu, Ialomița și Călărași.

Familiile care au beneficiat de acest sprijin provin din județe afectate de căderile masive de zăpadă și de gerul din ultima perioadă. În cadrul acestei acțiuni, 40 de familii din comuna Izvoarele (județul Giurgiu), 30 de familii din comuna Miloșești (județul Ialomița) și alte 30 de familii din comuna Ulmu (județul Călărași), vor primi câte doi metri cubi de lemne pentru foc, distribuite de către voluntarii din cadrul Crucea Roșie Română și angajați ai Regiei Naționale a Pădurilor.

Prima acțiune a avut loc deja în comuna Izvoarele din județul Giurgiu, în satele Chiriacu și Valea Bujorului, lemnele pentru foc fiind furnizate de Ocoalele Silvice Ghimpați și Bolintin, urmând ca, în zilele următoare, să fie extinsă în celelalte locații stabilite de Crucea Roșie Română.

"Furnizarea de lemne pentru foc este o prioritate pentru Romsilva și ne bucură parteneriatul cu Societatea Națională de Crucea Roșie, care se implică într-o acțiune de sprijinire a familiilor defavorizate ", afirmă Ciprian Pahonțu, directorul general al RNP Romsilva.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine