2020-04-06 15:27

Al Jarreau va fi externat din spital, la sfârşitul săptămânii

 |  17:10
Al Jarreau va fi externat din spital, la sfârşitul săptămânii

Cântăreţulde jazz american Al Jarreau, care a fost transferat în urmă cu şase zileîntr-un spital din oraşul francez Marsilia, va fi externat la sfârşitul acesteisăptămâni, a declarat unul dintre medicii săi, informează AFP.

"Sesimte bine. Starea lui de sănătate evoluează spre bine şi am stabilit să îlexternăm la sfârşitul acestei săptămâni", a declarat Jean-Louis Bonnet,şeful serviciului de cardiologie din spitatul Timone din Marsilia.

Mediculfrancez îl vizitează zilnic pe Al Jarreau, pe care îl consideră "opersoană adorabilă, care nu are aerul unui star".

Cântăreţulde jazz american Al Jarreau, în vârstă de 70 de ani, a fost internat în starecritică pe 22 iulie, într-un spital din Gap (sud-estul Franţei), din cauza unortulburări respiratorii şi cardiace pe care le-a acuzat cu puţin timp înainte dea susţine un concert.

AlJarreau a fost transferat, sâmbătă, cu elicopterul la un spital din Marsilia.

AlJarreau trebuia să susţină un concert în seara zilei de 22 iulie, în cadrulcelei de-a 15-a ediţii a festivalului Les Enfants du Jazz, organizat înperioada 12 - 25 iulie în oraşul francez Barcelonette.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-10-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine