2019-10-14 09:43

Alexandru Arșinel a fost EXTERNAT după operația pe CORD. Ce a declarat actorul la ieșirea din spital

 |  13:17
Alexandru Arșinel a fost EXTERNAT după operația pe CORD. Ce a declarat actorul la ieșirea din spital

Alexandru Arşinel a fost externat de la Spitalul Universitar, acesta precizând că a fost salvat de o echipă de medici "care munceşte de dimineaţă până noaptea târziu". Actorul a suferit un preinfarct, la câteva zile de la dispariția partenerei sale de-o viață, Stela Popescu, motiv pentru care a suferit o intervenție pentru implantarea unui stent pe artera coronară.

„Am fost salvat de o echipă de medici care munceşte de dimineaţă până noaptea târziu”, a declarant Arşinel.

Actorul le-a mulţumit directorului Spitalului Universitar, medicilor şi pacienţilor care au fost lângă el.

Alexandru Arşinel a mai spus că ar fi trebuit să revină duminică seară la teatru, pentru un recital de colinde, dar a preferat să cânte, în timpul conferinţei, o parte dintr-un colind adaptat după „Silent Night”.

Pe 10 decembrie, un echipaj al Ambulanţei l-a dus pe Alexandru Arşinel la Spitalul Universitar, actorul acuzând atunci "o durere toracică nespecifică". "L-am avut pe Alexandru Arşinel cu o durere toracică nespecifică. Acuza ameţeli şi era uşor tahicardiac. L-am transportat în condiţii de siguranţă la Spitalul Universitar", a declarat la acea vreme, pentru Mediafax, şeful Serviciului de Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray