2019-11-20 19:55

Alexandru Arșinel DEZVĂLUIE cum a fost FORȚAT să intre în partidul lui Gabriel Oprea

 |  21:22
Alexandru Arșinel DEZVĂLUIE cum a fost FORȚAT să intre în partidul lui Gabriel Oprea

Alexandru Arșinel a povestit, într-un interviu acordat DCNews, cum a ajuns să semneze adeziunea la UNPR și cum a decurs negocierea cu Gabriel Oprea.

 Actorul povestește că totul avea drept scop salvarea Grădinii de Vară Herăstrău, iar de la o conversație cu Ilie Năstase a ajuns, în scurt timp, în biroul lui Gabriel Oprea pentru negociere. 

"Trecând prin diferite întâlniri, ca să mă ajute să nu îmi ia ăștia grădina, nu știu ce avea de gând să facă, să o mute la primărie, aveau ei un interes, sigur, îi spun lui Ilie Năstase, cu care am o prietenie veche și el zice 'Haide la domnul Oprea că primarul actual este primarul lui', al partidului respectiv. M-am dus la Oprea, ne-a primit imediat și a zis "Care-i problema?", zice, "Primarul e aici". L-am văzut. A zis "uite două adeziuni, iscăliți aici". Imediat am iscălit adeziunea, nici nu m-am uitat. Dacă salvam grădina deveneam și un membru activ. Dar la două sptămâni s-a stricat toată treaba și așa am rămas fără partid", a declarat Alexandru Arșinel pentru DCNews


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-24Parerea ta...

ANONIM
24 Sep 2018

IL MUSTRA CONSTINTA ?
ANONIM
25 Sep 2018

CARE CONSTIINTA? BANUL CONTEAZA.
VOTANTUL
25 Sep 2018

Libidinos mincinos !!!!
CONSTANTIN
02 Oct 2018

Arsinel-de la tinerete pana la batranete ,tot asa a tinuto-de la sef la sef ,cu mana intinsa.A tacut atata vreme ,de atunci!!!Acum ,s a ivit ocazia sa primeasc o mana de arginti si dai cu Oprea la inaintare.Cum a facut operatia ,inpingand un copil in bratele disperarii???Asta este Arsinel!!Lipsit de onoare si demnitate pentru bani si alte interese personale -o trezeste si pe Stela din morti!!Asta este om ,este om de cultura???Un alt pres,un alt excroc!Faptele lui il definesc,nu simpatia unora si dusmania altora!!Fereasca Dumnezeu,sa ai un asemenea insotitor in viata!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray