2020-07-05 20:06

Anunț PRO TV: Programele nu vor mai fi disponibile abonaţilor Telekom începând cu 1 martie

 |  10:01
Anunț PRO TV: Programele nu vor mai fi disponibile abonaţilor Telekom începând cu 1 martie

PRO TV îşi informează publicul, într-un comunicat, în legătură cu posibilitatea ca programele sale să nu mai fie disponibile abonaţilor Telekom începând cu 1 martie, menţionând că această situaţie este cauzată de refuzul Telekom şi NextGen, în pofida numeroaselor încercări ale PRO TV, din ultimele 11 luni, de a semna un nou contract, dar şi a unor prelungiri ale contractului iniţial.

Update: Pro TV a venit cu noi informații. Compania susține că principalul vinovat pentru această situație este Telekom, care ar fi refuzat reînnoirea contractului.

„Anunțul nu a fost o surpriză, Telekom și NextGen fiind informați de câteva săptămâni că PRO TV va fi nevoit să-și anunțe telespectatorii cu cel puțin o săptămână înainte de încheierea termenului final al ultimei prelungiri”, susține Pro TV într-un comunicat trimis Paginademedia.ro.

Astfel, spune Pro Tv în comunicat, situația este cauzată de refuzul Telekom și NextGen, în pofida numeroaselor încercări ale PRO TV, din ultimele 11 luni, de a semna un nou contract, dar și a unor prelungiri ale contractului inițial”.

PRO TV spune că este pe deplin implicat şi speră să rezolve această situaţie până joi, 28 februarie, dar că depinde de dorinţa Telekom şi NextGen de a face acest lucru.

„Pentru că Telekom şi NextGen nu au confirmat până noaptea trecută dacă vor continua să retransmită canalele PRO TV şi după data de 1 martie, PRO TV a fost nevoit, din păcate, să înceapă informarea telespectatorilor săi în legătură cu faptul că este posibil ca aceştia să nu mai poata viziona canalele PRO TV după data de 1 martie. Anunţul nu a fost o surpriză, Telekom şi NextGen fiind informaţi de câteva săptămâni că PRO TV va fi nevoit să-şi anunţe telespectatorii cu cel puţin o săptămână înainte de încheierea termenului final al ultimei prelungiri”, se arată în comunicat.

PRO TV precizează că nu poate da detalii care ţin de această negociere, dar că oferă canalele sale tuturor operatorilor în condiţii adecvate şi rezonabile.

„Trebuie să respectăm aceleaşi principii faţă de partenerii noştri, ca atare nu putem răspunde cererii Telekom şi NextGen de a reduce costurile. PRO TV regretă această situaţie şi depune toate eforturile pentru a o soluţiona de o manieră rezonabilă, astfel încât abonaţii Telekom să poată urmări ca până acum programele noastre”, se mai arată în comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz