2020-07-10 10:57

Arad. Peste 20 de sirieni și palestinieni, prinși încercând să iasă din țară ascunși într-o autoutilitară

 |  13:00
Arad. Peste 20 de sirieni și palestinieni, prinși încercând să iasă din țară ascunși într-o autoutilitară

21 de cetăţeni din Siria şi Palestina, care încercau să iasă ilegal din România ascunşi într-o autoutilitară condusă de un bulgar, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră de la Nădlac II - Csanadpalota.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, joi, în jurul orei 1.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean bulgar în vârstă de 42 de ani, conducând o autoutilitară înmatriculată în Turcia, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese auto pe ruta Turcia - Austria.

La controlul făcut, poliţiştii de frontieră au găsit ascunşi, în compartimentul marfă al autoutilitarei, douăzeci şi unu de cetăţeni străini.

După verificări, s-a stabilit că este vorba despre şaisprezece bărbaţi, trei femei şi doi copii, cetăţeni din Siria şi Palestina. Adulţii au vârste cuprinse între 18 şi 53 de ani, iar copiii au 8, respectiv 10 ani. Aceştia intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări în acest caz pentru trafic de migranţi pentru şoferul autoutilitarei şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat faţă de cetăţenii străini, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz