2020-07-11 12:15

Arafat: Creșterea cazurilor este un semnal! Situația nu este sub control

 |  10:00
Arafat: Creșterea cazurilor este un semnal! Situația nu este sub control

Șeful DSU, Raed Arafat, spune că raportarea de joi a cazurilor noi de coronavirus este un semnal că situația nu este încă sub control și că trebuie să fim în continuare atenți la respectarea regulilor de distanțare socială:

„Creșterea cazurilor de persoane infectate de joi ar trebui să ne atragă atenția. Trebuie să urmărim ce se întâmplă în următoarele zile, care va fi situația. Este un semnal că situația nu este încă sub control, așa cum ne-am dorit noi și că trebuie să fim foarte atenți în respectarea regulilor de distanțare fizică care se solicită populației de către noi, autoritățile”, a declarat Raed Arafat pentru Digi24.

Șeful DSU a mai spus că există posibilitatea, în cazul în care numărul de infectări va crește în continuare, să fie luate alte măsuri restrictive:

„Trebuie să lucrăm împreună pentru a împiedica o posibilitate pe care nimeni nu o vrea și anume să revenim la un număr mare de cazuri și să fie obligatoriu să se mai ia unele măsuri, din nou. Chiar dacă sunt măsuri de relaxare care au fost luate și care sunt binemeritate pentru cei care au stat acasă și au suportat ce s-a întâmplat până acum și au suportat măsurile de restricții care au fost, trebuie să avem grijă mare în respectarea regulilor mai departe – purtarea măștii, distanțarea, toate regulile astea de igienă pe care noi le-am făcut cunoscute”, a mai declarat Raed Arafat la Digi 24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-05Parerea ta...

CAPUSE
05 Iun 2020

Mai pleaca la pensie in Palestina . Si lasane in pace . Comintern a lui Ceausescu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz