2020-08-13 06:39

Arsenie Boca, impreu pe tricourile adolescenţilor

 |  08:08
Arsenie Boca, impreu pe tricourile adolescenţilor

Industria de carte sau de articole publicitare în care este implicat numele sau chipul lui Arsenie Boca pare să nu mai cunoască limite.

Chiar dacă nu este încă declarat Sfânt după Canoanele bisericeşti, Boca a devenit deja un brand naţional. Dovada stau numeroasele obiecte legate de acesta, scoase la vânzare pe Internet: farfurii, troiţe, brelocuri şi medalioane. Lor li se adaugă acum tricouri imprimate cu faţa părintelui Ardealului.

O firmă vinde pe Internet tricouri cu chipul duhovnicului, alăturat mesajului „Arsenie Boca Preşedinte”. Pe site-urile de vânzări on-line, din oferta de îmbrăcăminte fac parte „tricouri creştin – ortodoxe” cu portretul călugărului de la Prislop şi Sâmbăta de Sus.

Cei care îl admiră pe Arsenie Boca sunt invitaţi să achiziţioneze troiţe pe care a fost sculptat chipul părintelui, ceşti, căni, tablouri, CD-uri cu învăţături, ceasuri, brelocuri, farfurii, magneţi metalici, fotografii şi numeroase alte feluri de obiecte imprimate cu portretul părintelui. Tatuajele cu Arsenie Boca fac şi ele parte din oferta brandului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz