2019-10-18 21:51

Au luat cu asalt LITORALUL. Aproape jumătate dintre TURIŞTII care sunt acum la mare sunt BUCUREŞTENI

 |  12:31
Au luat cu asalt LITORALUL. Aproape jumătate dintre TURIŞTII care sunt acum la mare sunt BUCUREŞTENI

Conform unui studiu al agenţiei de turism litoralulromanesc.ro, citat de News.ro, cei mai mulţi turişti care au ajuns pe litoralul românesc cu ocazia minivacanţei de 1 Mai provin din Bucureşti (47%), din judeţul Cluj provin 5,7% dintre turişti, 3,3% vin din Iaşi, 3,2% din Prahova, iar 8,9% din total sunt români care lucrează în străinătate.

Din ultima categorie, aproape 37% vin din Marea Britanie, 15% sunt români care locuiesc în Germania, 9% ajung din Italia, iar din Franţa vin 4%.

Ca şi anul trecut, turiştii stau, în medie, trei nopţi pe litoralul românesc de 1 Mai, iar majoritatea pachetelor au fost cumparate cu începere din 28 aprilie. ”Cele mai scumpe sejururi cumpărate pe litoral în acest an, de 1 Mai, au costat 2.024 de lei pe cameră şi au inclus cazarea la un hotel de 5 stele din Mamaia, cu demipensiune. La polul opus, cele mai ieftine (279 de lei pe cameră pentru trei nopţi de cazare) pachete au fost vândute de către un hotel de 3 stele din Jupiter”, se arată în comunicat.

Cele mai căutate staţiuni pentru 1 Mai sunt, în acest an, Mamaia, Mamaia Nord, Vama Veche şi Eforie, iar cele mai goale - Saturn, Jupiter şi Eforie Sud. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat sâmbătă că aproximativ 40.000 de turişti vor fi pe litoral şi 10.000 în Delta Dunării în minivacanţa de 1 Mai.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray