2020-07-06 21:33

AU PICAT Facebook şi Instagram, inclusiv în România. Cu ce probleme se confruntă utilizatorii

 |  19:52
AU PICAT Facebook şi Instagram, inclusiv în România. Cu ce probleme se confruntă utilizatorii

Reţeaua de socializare Facebook nu permite utilizatorilor postarea de conţinut nou din cauza unor probleme de funcţionare, dar nici atasarea unui continut video, foto sau voce in mesajele private. Utilizatorii primesc mesajul că se lucrează la remediarea disfuncţiilor, semnalate în mai multe zone din lume.

Reţelele de socializare online Facebook şi Instagram se confruntă cu probleme de conectare, în mai multe zone din lume, inclusiv în ţări europene, informează presa britanică. Numeroşi utilizatori ai celor două servicii online au semnalat miercuri după-amiază probleme privind conectarea în Marea Britanie, în numeroase alte state membre ale Uniunii Europene, dar şi în Statele Unite, Brazilia, Peru, Columbia şi Mexic.

Un reprezentant al reţelei de socializare online Facebook a confirmat că sunt probleme tehnice.

"Există o problemă gravă la nivel mondial în acest moment. Inginerii noştri investighează urgent, vom transmite informaţii pe măsură ce le vom afla", a declarat un oficial din cadrul companiei, citat de publicaţiile Daily Mirror şi Manchester Evening News.

Problemele au fost raportate de utilizatorii din România în jurul orei 18.00, potrivit Mediafax.

Problemele sunt confirmate şi de site-ul Downdetector.com, care a primit peste 1.600 de raportări de la utilizatori în primele 30 de minute.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz