2020-08-15 21:55

Avertisment de la Zuckerberg pentru utilizatorii Facebook-ului

 |  22:37
Avertisment de la Zuckerberg pentru utilizatorii Facebook-ului

Fondatorul si seful executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat, vineri, la Berlin, ca scopul sau este sa elimine mesajele care indeamna la ura de pe reteaua de socializare, transmitand totodata ca are planuri in ce priveste viitorul companiei bazat pe noile tehnologii.

"Discursul care indeamna la ura nu are ce cauta pe Facebook", a spus Zuckerberg la o reuniune publica organizata la Berlin, admitand ca pana in prezent nu a facut o treaba destul de buna in acest sens, scrie DPA.

Seful Facebook a declarat ca a inteles cat de sensibila este chestiunea postarilor care contin indemnuri la ura pe teritoriul Germaniei, pe fondul crizei refugiatilor. "Am inteles mesajul si incercam sa ne descurcam mai bine", a spus Zuckerberg in fata a peste 1.400 de oameni prezenti la intalnire, intr-o fosta cladire a unui depou de autobuze care a fost construita in anii '20 ai secolului trecut.

Zuckerberg a indemnat SUA si alte state sa urmeze exemplul Germaniei, care a primit anul trecut 1,1 milioane de persoane care au cerut azil. "Conducerea Germaniei in criza refugiatilor este un model pentru restul lumii. Este nevoie de curaj si umanitate sa intelegi ca exista oameni care au nevoie de o casa", a spus Zuckerberg.

Seful Facebook a anuntat ca grupul de firme pe care il conduce a donat 1,1 milioane de euro pentru a ajuta la dezvoltarea parteneriatelor in domeniul inteligentei artificiale cu institutii de cercetare din Europa, printre care se numara si Universitatea Tehnica din Berlin. "Sa construiesti masini care sa invete comportamentul uman poate spori potentialul umanitatii", a mai spus Mark Zuckerberg.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-26Parerea ta...

ISTORIA SE RAZBUNA
27 Feb 2016

I-ai la tine acasa , spala-i , invata-i , invata sa se comporte si sa munceasca . Mai are teren si in Antartica sau Siberia
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz