2019-10-15 19:20

Băsescu îl FACE PRAF pe CTP: ”Un pițigăiat, plin de rahat și de ifose”

 |  17:53
Băsescu îl FACE PRAF pe CTP: ”Un pițigăiat, plin de rahat și de ifose”

Traian Băsescu s-a enervat pe comentariul făcut de Cristian Tudor Popescu la Protv al meciului din finala Roland Garros al Simonei Halep. Fostul președinte, un adversar istoric al lui CTP, scrie, într-o postare pe Facebook, că a fost nevoit să schimbe canalul tv pentru a urmări finala de tenis.

”Ingrozitor!

Meciul Simonei Halep, la Roland Garros, este comentat pe PRO TV de un ţârcovnic piţigăiat, plin de rahat (el o spune) şi de ifose, de teapa lui CTP. Cum o fi ajuns PRO TV atât de îngăduitor cu o mizerie care nu poate fi apropiată de sportul alb?

A trebuit să butonez telecomanda şi să urmăresc meciul pe un canal european, unde meciul dintre Simona şi Ostapenko era comentat de specialişti adevăraţi şi nu de panarame care încearcă să-şi salveze reputaţia, lipindu-se de o campioană.” scrie Băsescu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-10Parerea ta...

ANONIM
10 Iun 2017

Care considerați cå a fost audiența PRO TV ,la care a comentat C.T. Popescu meciul de tenis și care ar fi putut fi audienața la alte televiziuni care au transmis partida sau care nu au transmis partida ? Cum comentați despre faptul că și C.T.Popescu ar putea avea telespectatorii dumnealui la meciurile de tenis pe care le comentează ?
GABRIEL
10 Iun 2017

Un comentariu "PATRIOTIC " plin de penibilitate, care nu face decât sā irite si mai mult telespectatorii . Chiar NU se gāsea un comentator.... ? Mã opresc aici !
RAIU VICTOR
11 Iun 2017

uN ZIARIST CASTRAT SI UN FOST PRESEDINTE IMPOSTOR DAR SI PSIHOPAT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray