2019-10-23 01:38

BATMAN, primul supererou care avea o STEA pe Walk of Fame din Los Angeles

 |  12:43
BATMAN, primul supererou care avea o STEA pe Walk of Fame din Los Angeles

Supereroul de benzi desenate Batman va primi anul viitor o stea pe celebrul Walk of Fame din Los Angeles, anunţă publicaţia Variety, citată de News.ro.

Este pentru prima dată când un supererou primeşte o stea pe faimosul bulevard. "Cavalerul negru" împlineşte 80 de ani în acest an.

Înaintea lui, personaje de ficţiune precum Mickey Mouse, Bugs Bunny şi ursuleţul Winnie au primit aceeaşi distincţie. Totodată, desenatorul Bob Kane, co-creatorul lui Batman, a obţinut la rândul său o stea în 2015. 

Interpretat pe ecran de Michael Keaton, Christian Bale sau Ben Affleck, Batman va avea de acum înainte chipul lui Robert Pattinson în filmul lui Matt Reeves, prevăzut pentru 2021.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Inteligenţa uneperistă există Doar de puţină răcoare a fost nevoie pentru ca UNPR să-şi ia un nou avânt pe drumul de a deveni ăl mai mare partid din ţară. Uniunea „interesului naţional”, dar mai mult a generalului-doctor Gabi Oprea, a aruncat pe piaţă cinci teme de dezbatere, una mai tare decât alta: renaşterea naţională, funcţionarea statului, rolul României în lume, funcţionarea economiei şi noul stat social. Şi astea, permiteţi să raportez, sunt doar o parte din programul „Siguranţă şi prosperitate pentru România”
18 Aug 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray