2020-04-06 14:34

Biochimistul francez Jean Montreuil a fost găsit mort într-un hotel din Arad

 |  17:39
Biochimistul francez Jean Montreuil a fost găsit mort într-un hotel din Arad

Renumitulbiochimist francez Jean Montreuil, membru al Academiei de Ştiinţe Medicale dinFranţa şi membru de onoare al Academiei Române, a fost găsit mort, vineri, încamera unui hotel din Arad, oraş în care se afla în vizită de aproximativ zecezile.

Profesorulemerit dr. Jean Montreuil, în vârstă de 90 de ani, se afla în vizită în Aradpentru a conduce Şcoala de Vară "Abordarea clinică şi terapeutică apacientului vârstnic cu durere cronică", organizată de Universitatea deVest "Vasile Goldiş" din Arad.

Rectoruluniversităţii, Aurel Ardelean, a declarat că invitatul francez se afla în oraşde zece zile şi urma să plece luni în Franţa.

El aprecizat că Montreuil a fost găsit, vineri dimineaţă, mort în camera hoteluluiîn care era cazat.

"Esteo veste cumplită, o pierdere imensă pentru comunitatea ştiinţifică mondială.Suntem şocaţi de această pierdere. Nu cunoaştem, deocamdată, cauzele decesului",a declarat Ardelean.

Potrivitunui comunicat de presă transmis de conducerea Universităţii de Vest"Vasile Goldiş" din Arad, biochimistul francez Jean Montreuil eramembru al Academiei de Ştiinţe Medicale din Franţa, membru al Academiei deŞtiinţe din Paris, membru al Academiei Regale de Medicină din Belgia şi membrude onoare al Academiei Române.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine