2019-10-15 17:20

Bun e vinul ghiurghiuliu

 |  16:38
Bun e vinul ghiurghiuliu

Un “anunţ de interes public” a fost postat de Primăria din Alexandria pe site-ul instituţiei. Pentru data de 31 ianuarie este programat un mare concurs de vinuri, care va fi organizat la Clubul Pensionarilor. Cele mai bune vinuri produse din strugurii podgoriilor zonei Alexandria vor fi premiate, dacă participanţii fac dovada că locuiesc în localitatea în care are loc competiţia. “Interesul public” este dovedit de cei 40 de participanţi de anul trecut.

La concursul intitulat “Cel mai bun vin alb/roşu/roze de pe plaiurile alexăndrene” pot participa doar locuitorii municipiului Alexandria cu vinuri din producţie proprie şi care au vie pe rod. Vinul înscris în concurs va fi depus în recipient de sticlă cu capacitatea de un litru, iar la înscriere participanţii trebuie să se prezinte cu un act de identitate, care să ateste domiciliul în localitatea în care se desfăşoară competiţia, se spune în anunţul edilului din Alexandria. Primarul Victor Drăguşin spune că anul trecut la acest eveniment au participat aproximativ 40 de producători, cei mai mulţi alegând să se înscrie în concurs cu o zi înaintea competiţiei. Organizatorii vor verifica veridicitatea datelor declarate şi îşi rezervă dreptul de a descalifica persoanele înscrise în baza unor declaraţii false. Înscrierile se fac până pe 30 ianuarie, la prânz, la sediul administraţiei locale. Primăria municipiului Alexandria va premia doar câştigătorii primelor trei locuri pentru fiecare categorie de vin.

Plecând de la presupunerea că juriul va fi format din câteva persoane, ce se va întâmpla cu licoarea rămasă? Va intra în protocolul Primăriei?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray