2020-07-07 18:52

Cabral şi Mihai Bendeac vor face parte din juriul Românii au talent, alături de Andra şi Andi Moisescu

 |  13:16
Cabral şi Mihai Bendeac vor face parte din juriul Românii au talent, alături de Andra şi Andi Moisescu

După ce Mihai Petre a părăsit postul Pro TV pentru a face parte din echipa Antena 1, producătorii emisiunii Românii au Talent s-au văzut nevoiţi să modifice formatul emisiunii. Astfel, următorul sezon va avea patru juraţi, doi dintre ei fiind Mihai Bendeac şi Cabral.

Alături de Andra şi Andi Moisescu, telespectatorii îi vor putea vedea în juriul Românii au talent pe Mihai Bendeac şi Cabral, potrivit metropotam.ro.

În ceea ce îi priveşte pe Smiley şi Pavel Bartos, încă nu se ştie dacă cei doi vor rămâne în culisele show-ului Românii au talent, pentru a prezenta întâmplările amuzante sau lacrimogene de acolo.

Potrivit sursei citate, cei doi însă nu au semnat prelungirea contractului cu Pro TV.

După ce a prezentat  o lungă perioadă de timp “Poveştirile de noapte” la Acasă TV, Cabral trece în această vară la cârma unei emisiuni pe care o va prezenta la PRO TV alături de Laura Cosoi. Din 28 iulie va începe show-ul “Trăieşte-ţi vara”, o emisiune interactivă, care va fi difuzată în direct, de luni până vineri, de la ora 17.30, de pe plaja din Mamaia. Pe lângă acest proiect, Cabral a fost cooptat şi în juriul emisiunii “Românii au talent”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-21Parerea ta...

ALLEX
21 Iul 2014

Sursa proastă, Smiley și Pavel au semnat prelungirea contractului.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz