2020-01-28 21:25

Care este cea mai rea meserie din lume

 |  20:40
Care este cea mai rea meserie din lume

Jurnalistul de presă scrisă are cea mai rea meserie din lume în anul 2016, potrivit unui clasament realizat de un site american specializat în Resurse Umane, informează 20minutes.fr.

Jurnaliştii din presa scrisă au ocupat pentru al treilea an consecutiv primul loc în Topul 10 al celor mai rele meserii din lume.  Stresul, veniturile salariale, mediul de lucru şi perspectivele de evoluţie profesională au fost criteriile principale avute în vedere în realizarea acestui clasament.  Mediul de lucru a ţinut cont de factori fizici şi emoţionali şi de numărul de ore lucrate în fiecare săptămână.

În privinţa veniturilor, specialiştii în Resurse Umane au analizat salariul mediu al jurnaliştilor americani din presa scrisă şi perspectivele de creştere a acestuia.

Site-ul Careercast.com a analizat, de asemenea, rata şomajului, dar şi stresul generat de această profesie. În privinţa stresului, autorii studiului au avut în vedere 11 factori ce au inclus aspecte diverse, precum respectarea termenelor-limită, deplasări în interes profesional şi relaţia cu publicul.

Pe locul următor în acest clasament se află meseria de tăietor de lemne. O altă meserie din industria mass-media, cea de animator radio, ocupă poziţia a treia.

Pe locurile următoare în Topul 10 al celor mai rele meserii din lume s-au clasat profesiile: DJ, specialist în recrutarea militarilor, agent de deratizare, vânzător, agent de publicitate, şofer de taxi şi pompier.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-16



Parerea ta...

MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
16 Apr 2016

Adica mizgalitori de presa televiziune si hirtie . Cristoiu , Buzoianu , Udrea , Calinescu , Andone , Stanescu , voiculescu si ceilanti , vind ponturi , acte si sint milionari . Au muls de la toti Truica , Patriciu , Hrebenciuc , banci , firme , burse , grupuri de interese si ceilanti . Se aliaza si isi vind ponturi , uni de la alti , cucoane la inaintare si servici .
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine