2020-02-21 15:08

Care este ORAȘUL care ofera cea mai bună CALITATE a vieții din lume. Pe ce loc regăsim BUCUREȘTIUL

 |  13:33
Care este ORAȘUL care ofera cea mai bună CALITATE a vieții din lume. Pe ce loc regăsim BUCUREȘTIUL

Conform unui studiu al cabinetului Mercer, un oraș celebru, nu foarte departe de țara noastră, a fost desemnat, pentru a noua oară consecutiv, că oferă cea mai bună calitate a vieții din lume.

Viena domină autoritar această ierarhie alcătuită din 231 de orașe.Capitala austriaca este apreciata pentru "securitatea pe care o ofera cetatenilor" dar si pentru "eficienta transporturilor in comun si diversitatea structurilor culturale si recreative". Pe locul doi se situeaza Zurich, urmat de Auckland si Munchen, metropola bavareza fiind apreciata pentru "investitiile in tehnologiile de varf si promovarea lacasurilor culturale", arata sursa citată într-un comunicat.

Capitala României se claseaza pe locul 107 și este singurul oras din Romania prezent in acest clasament si se invecineaza cu Bandar Seri Begawan (Brunei, locul 106), si capitala braziliana, Brasilia (108), scrie HotNews. Sofia ocupa locul 116, in timp ce Varsovia (82), Zagreb (98), Riga (90), Atena (86). Budapesta (76) sau Praga (69) se claseaza peste capitala noastra in acest clasament. Nicio schimbare insa în coada clasamentului, ocupat de capitala yemenita Sanaa, Bangui (Republica Centraficana) si Bagdad, aceste orase fiind penalizate de instabilitatea politica, saracie si conditii climatice extreme. Pentru realizarea acestui clasament, Mercer ia in calcul 39 de criterii, mergand de la criminalitate pana la gestionarea deseurilor si transporturi in comun, aprovizionarea cu electricitate, serviciile de telefonie si climat. Studiul anual este folosit pentru a calcula salarizarea expatilor care pleaca in misiuni internationale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine