2019-06-19 04:26

Care sunt cele mai SIGURE, dar şi cele mai nesigure ţări pentru TURIŞTI. Unde este plasată ROMÂNIA

 |  10:04
Care sunt cele mai SIGURE, dar şi cele mai nesigure ţări pentru TURIŞTI. Unde este plasată ROMÂNIA

Ţările nordice Finlanda, Norvegia şi Islanda sunt cele mai sigure ţări pentru vizitat, potrivit Travel Risk Map 2019, un studiu interactiv realizat de organizaţiile International SOS şi Control Risks şi citat de Mediafax. În contrast, Libia, Afganistan şi Somalia sunt cele mai periculoase locuri din lume pentru călătorii. Studiul are rolul de a informa turiştii în legătură cu problemele cu care s-ar putea confrunta în ceea ce priveşte siguranţa rutieră, securitate şi riscuri în domeniul sănătăţii.

Ţările cu cele mai mari riscuri în domeniul sănătăţii sunt Libia, Yemen, Sudanul de Sud, Niger, Coasta de Fildeş, Sierrra Leone, Irak, Siria, Afganistan şi Venezuela. România prezintă un risc mediu în domeniul sănătăţii, ţara noastă fiind la acest capitol încadrată în aceeaşi categorie cu state ca Bulgaria, Letonia, Lituania, Belarus, Ucraina, Serbia, Mexic, Columbia, Egipt sau Maroc.

În ceea ce priveşte securitatea, cele mai nesigure ţări sunt Afganistan, Siria, Yemen, Afganistan, Libia, Somalia, Mali şi Sudanul de Sud, în timp ce singurele state care au obţinut punctaj maxim la acest capitol sunt Elveţia, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Islanda, Luxemburg şi Slovenia.

Ţări precum Arabia Saudită, Iran şi majoritatea statelor din Africa se confruntă cu probleme grave în privinţa siguranţei rutiere. O situaţie îngrijorătoare se constată şi în ţări ca Rusia, Brazilia, China. România prezintă un risc scăzut la acest capitol, similar cu cel înregistrat în Polonia, Ungaria, Grecia, Italia, Belgia, Cehia, Slovacia, Turcia ori Statele Unite.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray