2019-08-18 16:51

Carpatair lansează trei noi zboruri directe din Bacău către Roma, Torino şi Milano

 |  19:13
Carpatair lansează trei noi zboruri directe din Bacău către Roma, Torino şi Milano

După Timişoara, Bucureşti şi Craiova, Bacău estecel de-al patrulea oraş din ţară unde Carpatair îşi lărgeşte operaţiunilelansând zboruri directe spre Italia. Astfel, începând cu luniledecembrie-ianuarie a.c., Carpatair va opera trei noi zboruri directe cătredestinaţii din Italia: Roma (Fiumicino), Torino şi Milano (Bergamo).

„Carpatair este operatorul naţional cu cele maimulte frecvenţe de zbor pe direcţia Italia, iar decizia introducerii de zboruridirecte de pe baza operaţională din Bacău se justifică în vederea întâmpinăriinevoii crescute de călătorie pe zborurile din Bacău către Italia, înregistratăîn special în perioada de iarnă”, a declarat Paula Ardelean, vicepreşedinte marketing&vânzărial companiei.

Zborurile vor fi efectuate cu aeronave modernede tip Fokker 70 cu o capacitate de 72 de locuri, ce oferă clienţilor unserviciu complex la bord, atât la clasa business, cât şi la economy.

Lansarea noilor zboruridirecte din Bacău vine în contextul creşterii operării pe relaţia Italia peparcursul anului prin introducerea de zboruri directe din Bucureşti (Otopeni) şiCraiova. Carpatair este compania aerianăcu cele mai multe destinaţii operate în Italia (9 destinaţii) şi cu cele maimulte zboruri pe săptămână.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-12-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray