2020-06-01 08:42

Cât COSTĂ să iei masa cu afaceristul Warren Buffet

 |  20:18
Cât COSTĂ să iei masa cu afaceristul Warren Buffet

Pentru şansa de a lua masa cu renumitul investitor american Warren Buffett, al treilea cel mai bogat om din lume, un ofertant anonim a fost dispus să plătească o sumă record de 4,57 milioane de dolari, scrie Financial Times, preluat de Agerpres.

Licitaţia online, găzduită de platforma eBay, a început duminică de la 25.000 de dolari şi în mai puţin de 12 ore de la debut a fost depăşit precedentul record de 3,456 milioane de dolari înregistrat la licitaţiile din 2012 şi 2016. Sumele totale generate de această licitaţie, care în acest an s-au ridicat la peste 33 milioane de dolari, vor merge spre Glide Foundation, o organizaţie caritabilă din San Francisco.

"În numele Glide doresc să îi mulţumesc lui Warren Buffett pentru prietenia şi angajamentul său faţă de această licitaţie, iar norocosului câştigător pentru sprijinul său generos", a declarat preşedintele director general de la Glide, Karen Hanrahan.

Câştigătorul licitaţiei împreună cu până la şapte prieteni vor lua masa cu "oracolul din Omaha" la restaurantul Smith & Wollensky din Manhattan (New York).

Printre cei care au câştigat această licitaţie în trecut se numără David Einhorn, fondatorul şi preşedintele fondului speculativ Greenlight Capital, şi Ted Weschler, care a plătit o sumă cumulată de 5,25 milioane dolari pentru a câştiga licitaţiile din 2010 şi 2011 iar ulterior a fost angajat de Buffett la Berkshire Hathaway.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine