2020-08-09 12:29

Ce beneficii noi aduce Youtube utilizatorilor

 |  20:56
Ce beneficii noi aduce Youtube utilizatorilor

Platforma digitală YouTube testează o funcție de mesagerie online prin care utilizatorii aplicației de pe dispozitivele iOS sau Android vor putea comunica și vor putea distribui videoclipuri cu prietenii lor, scrie digitaltrends.com.

Serviciul, care este destinat acum unui număr restrâns de persoane, se va extinde prin trimiterea de către un utilizator a unei invitații către un prieten prin simpla pornire a unei conversații în canalul de comunicare respectiv, potrivit Agerpres.

Responsabilii YouTube speră că noua funcție va încuraja oamenii să distribuie mai multe videoclipuri din aplicația mobilă dedicată, relatează Wired.com. O dată generală de lansare a acestui serviciu nu a fost încă anunțată.

În acest fel, YouTube încearcă să parieze pe sporirea experienței colective care poate fi generată din interacțiunile de tip unu-la-unu și de grup. Platforma are cel mai mare serviciu video din mediul digital, cu peste 1 miliard de utilizatori, și în ceea ce privește numărul vizualizărilor pe dispozitivele mobile depășește toți competitorii din acest domeniu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz