2019-10-22 09:03

Ce despăgubiri a primit o ELEVĂ pentru a fost nevoită să urineze într-o găleată

 |  17:52
Ce despăgubiri a primit o ELEVĂ pentru a fost nevoită să urineze într-o găleată

Pentru că a fost nevoită să urineze într-o găleată din spatele clasei, o elevă a primit despăgubiri în valoare de 1,25 milioane de dolari.

Din cauza regulilor stricte ale liceului în care era elevă, tinerei i s-a interzis să meargă la toaletă în timpul orelor de curs, profesoara oferindu-i în schimb o găleată. Întâmplarea a avut loc în 2012, pe când fata avea doar 14 ani și era elevă la liceul Patrick Henry din San Diego, California.

În urma incidentului, tânăra a depus plângere la tribunal și a cerut inițial o indemnizație de 25.000 de dolari. Procesul a fost finalizat abia săptămâna trecută, judecătorul hotărând ca această să primească 1,25 milioane de dolari.

Potrivit plângerii, adolescenta care avea pe atunci 14 ani, nu a fost lăsată să meargă la toaletă în timpul unei ore de curs. Profesoara i-a sugerat să urineze într-o găleată dintr-un dulap și să arunce apoi conținutul într-o chiuvetă din clasă.

Întâmplarea a marcat-o profund pe tânără. Acest episod umilitor i-au atras jigniri și texte obscene din partea colegilor și au împins-o chiar spre o tentativă de sinucidere.

„Acest lucru nu ar fi trebuit să i se întâmple niciodată unei fete de 14 ani”, a declarat pentru AFP avocatul său, Brian Watkins. Acesta a admis că este vorba de unul din dosarele sale „cele mai neobișnuite”.

Avocatul a precizat că tânăra este mulțumită de verdict și că face în continuare psihoterapie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray