2019-10-17 13:34

Ce îi prezic chinezii lui TRUMP pentru 2017, anul COCOȘULUI. Cum i se va schimba norocul în 2018, Anul CÂINELUI

 |  18:10
Ce îi prezic chinezii lui TRUMP pentru 2017, anul COCOȘULUI. Cum i se va schimba norocul în 2018, Anul CÂINELUI

Noul preşedinte american Donald Trump va avea succes în 2017, Anul Cocoşului, dar nu şi în următorii ani, potrivit predicţiilor formulate de practicanţi ai geomanţiei din Hong Kong, care au adăugat că anul în curs va fi marcat de conflicte şi agresivitate, acestea fiind caracteristici ale cocoşului, informează AFP, citată de News.ro.

”Cocoşului îi place să provoace conflicte, să se contrazică şi este combativ”, a spus prezicătorul Thierry Chow.

Ceremonia de învestitură a repulicanului Donald Trump a fost întâmpinată de proteste în Statele Unite ale Americii, în timp ce noul preşedinte american a generat îngrijorări în privinţa declanşării unui război comercial între economiile SUA şi China.

Thierry Chow a prezis că Donald Trump îşi va ”zburli mai multe pene” pe parcursul acestui an, ca preşedinte al SUA. ”Vor fi numeroase greve şi chiar proteste”, a spus Thierry Chow.

Maestrul feng shui Alion Yeo a spus că Donald Trump va avea succes în acest an şi că piaţa de capital din SUA va avea rezultate bune în 2017, dar norocul republicanului este temporar. ”Îi va merge bine în anul 2017, dar nu se va întâmpla la fel în 2018 (Anul Câinelui)”, a precizat Alion Yeo.

EUROPA se va adânci în haos

Feng shui, care înseamnă ”vânt-apă”, este o practică populară în multe zone din Asia, unde oamenii îşi modifică stilul de viaţă şi îşi aranjează cu atenţie obiecte precum un pahar cu vin sau bucăţi de fildeş în birouri şi locuinţe pentru a avea noroc şi a fi sănătoşi. Practicanţii au fost foarte căutaţi de conducătorii chinezi în urmă cu 1.000 de ani. Una dintre metodele tradiţionale pentru a face predicţii era agitarea a trei monede într-o carapace de broască ţestoasă şi interpretarea felului în care cădeau. În acest fel erau alese în antichitate date pentru căsătorie sau erau stabilite tactici pe câmpul de luptă.

Alion Yeo a mai spus că anul 2017 va fi ca un ”taur bolnav”, cu o perspectivă şi mai puţin favorabilă decât cea a anului 2016, adăugând că Europa va trece prin cele mai mari încercări. Brexitul şi criza refugiaţilor vor genera şi mai mult haos pentru Europa în 2017, potrivit lui Thierry Chow, care face predicţii pe baza unor indicii din constelaţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray