2019-08-17 18:10

Ce-l avertizează hackerul WauchulaGhost pe TRUMP

 |  17:58
Ce-l avertizează hackerul WauchulaGhost pe TRUMP

WauchulaGhost, hackerul faimos care a spart peste 500 de conturi de Twitter ale militanţilor ISIS, are un mesaj pentru preşedintele Donald Trump: "Schimbă-ţi setările de securitate pe Twitter cât mai repede posibil".

WauchulaGhost a contactat un jurnalist CNN în legătură cu această vulnerabilitate la care se expune familia prezidenţială şi vicepreşedintele Statelor Unite. Jurnalista Laurie Segall a petrecut câteva zile încercând să primească o reacţie de la Casa Albă drept răspuns la precizările lui WauchulaGhost. "Am trimis mai multe email-uri, inclusiv câteva direct câtre Dan Scavino, preşedinte pe departamentul de social media în administraţia Donald Trump.", a declarat Segall, potrivit Mediafax.

WauchulaGhost a făcut publice afirmaţiile sale, cu o postare pe Twitter, în care a publicat email-urile asociate cu conturile şi mesajul: "Schimbă-ţi e-mailurile & modifică-ţi setările!".

Potrivit lui WauchulaGhost, conturile @POTUS, @FLOTUS şi @VP (acronime în limbaj de cod pentru President of the United States, First Lady of the United States şi Vice President - n.r.) sunt vulnerabile, deoarece Donald Trump, Melania Trump şi Mike Pence nu au selectat o setare de securitate de bază pe Twitter, care solicită utilizatorului să furnizeze un număr de telefon sau o adresă de e-mail pentru a reseta parola.

Setarea curentă pentru aceste trei conturi permite oricui să facă click pe butonul "forgot password/ am uitat parola" şi să tasteze @FLOTUS, @POTUS sau @VP. Mesajul următor spune "am găsit următoarele informaţii asociate contului dumneavoastră" şi oferă o adresă de e-mail redactată parţial la care va trimite un link de recuperare a parolei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-25Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray