2019-10-14 21:39

Ce schimbări de ULTIMĂ ORĂ pregătește FACEBOOK. Care va fi impactul asupra clipurilor video postate

 |  22:08
 Ce schimbări de ULTIMĂ ORĂ pregătește FACEBOOK. Care va fi impactul asupra clipurilor video postate

Până în prezent, vizionarea de clipuri video pe Facebook obişnuia să fie o experienţă destul de plăcută, întrucât acestea erau lipsite de reclame, în comparaţie cu cele de pe YouTube. Se pare însă că aceste vremuri apun, întrucât Facebook porneşte afişarea de reclame video în timpul redării, cu o serie de reguli foarte stricte pentru publisheri şi cu o marjă de profit destul de mare pentru Facebook, în comparaţie cu alte servicii.

În curând, multe dintre clipurile video publicate pe Facebook vor începe să fie întrerupte de reclame video. Acestea vor putea avea durată de până la 20 de secunde şi vor putea fi inserate doar în interiorul clipurilor, nu şi înaintea lor, potrivit Go4it.

Pentru a putea afişa o reclamă, clipul trebuie să fi rulat măcar 20 de secunde, iar spaţiul dintre reclame trebuie să fie de minimum două minute. Având în vedere că multe dintre clipurile de pe Facebook au parte de o durată scurtă, reclamele nu vor apărea chiar peste tot şi nici în toate clipurile.

Reclamele vor putea apărea doar în clipurile video şi livestream-urile publicate de pagini, nu şi de către utilizatori. În cazul livestream-urilor, pagina respectivă trebuie să fie urmărită de cel puţin 2.000 de conturi de Facebook, iar măcar unul dintre livestream-urile recente trebuie să fi avut măcar 300 de spectatori îsimultan. Pentru livestream-uri, prima reclamă poate apărea abia după primele 4 minute, iar stream-ul trebuie să aibă fi fost accesat de măcar 300 de utilizatori.

Momentan reclamele nu au început să apară, însă vor fi lansate foarte curând, conform Recode. Probabil că, pentru început, vor fi testate în anumite regiuni, urmând ca treptat să ajungă în toată lumea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray