2019-10-14 09:48

Ce se întâmplă cu UBER. Decizie de ULTIMĂ ORĂ

 |  11:51
Ce se întâmplă cu UBER. Decizie de ULTIMĂ ORĂ

Curtea Europeană de Justiţie (CEJ) a decis miercuri că serviciul de rezervări de automobile cu şofer Uber este serviciu de transport, nu un serviciu din domeniul informaţiilor, care trebuie reglementat ca atare.

Reprezentanţii Uber susţin că această decizie nu afectează activitatea companiei în ţările în care operează sub legea transportului sau este în curs de reglementare. „În majoritatea ţărilor UE în care operăm sub legea transportului sau suntem în curs de reglementare, această hotărâre nu afectează mersul lucrurilor. Totuşi, în continuare, milioane de europeni sunt împiedicaţi să folosească aplicaţii similare cu ale noastre. Aşa cum a declarat noul nostru CEO, Dara, este necesar ca serviciile de tip Uber să fie reglementate, astfel vom continua dialogul cu autorităţile din Europa. Aceasta este abordarea noastră pentru a ne asigura că oricine poate comanda o cursă sigură la apăsarea unui buton”, a declarat purtătorul de cuvânt Uber.

Platforma electronică Uber furnizează, prin intermediul unei aplicaţii, un serviciu plătit care conectează şoferii neprofesionişti, ce utilizează propriul autovehicul, cu persoane care doresc să călătorească în interiorul oraşelor.

În România, Uber este prezent de trei ani şi are peste 450.000 de utilizatori, din care 350.000 în Bucureşti. România este a doua piaţă ca mărime în regiunea central şi est europeană, după Polonia, şi a cincea din Uniunea Europeană.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-20Parerea ta...

MIKIM
20 Dec 2017

Adicatelea taximetristii e profesionisti ? Si tomberoanele lor e sigure ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray