2020-07-08 17:05

Cei șase James Bond, expuși la muzeul Madame Tussauds

 |  12:01
Cei șase James Bond, expuși la muzeul Madame Tussauds

Florentin Dincă

Statuile din ceară în mărime naturală ale lui Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig, actorii care au jucat de-alungul timpului rolul James Bond, vor putea fi admirate timp de şase săptămâni la muzeul Madame Tussauds din Londra. Motivul nu este unul întâmplător, cea de-a 24-a serie a celebrei francize va fi lansată săptămâna viitoare la Londra.

Decorul în care au fost amplasate cele şase statui este similar filmelor care îl au în prim-plan pe agentul 007. La cele șase figuri din ceară au lucrat 10 artişti timp de patru luni. Fiecare statuie costă 150.000 de dolari.

"Suntem încântaţi să prezentăm acest line up mai întâi la Londra şi nu este un moment mai bun decât săptămâna de dinaintea lansării celui de-al 24-lea film din această franciză incredibilă. Acum, fanii seriei Bond pot admira toate cele şase figuri ale personajului", a declarat Edward Fulle, directorul general al Madame Tussauds din Londra, citat de Mediafax. Începând cu data de 1 decembrie, figurile din ceară vor porni într-un turneu prin spaţiile Madame Tussauds din lume.

Pelicula "Spectre", regizat de Sam Mendes, va avea avanpremiera pe 26 octombrie în Marea Britanie şi pe 6 noiembrie în restul lumii, inclusiv în România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz