2019-12-13 14:44

Cel mai “încăpător” stick USB din lume

 |  11:32
Cel mai “încăpător” stick USB din lume

Americanii de la Kingston nu au mai aşteptat deschiderea oficială a târgului Consumer Electronics Show, care îşi deschide joi porţile la Las Vegas, şi şi-au prezentat stick-ul USB minune, cu capacitate record de stocare, de 2 TB. DataTraveler Ultimate GT va fi disponibil în versiuni de 1 TB şi 2 TB. Lansarea oficială pe piaţă va avea loc în luna viitoare.

Dimensiunile stick-ului este de 72 mm lungime, 27 mm lăţime şi 21 mm grosime şi a fost construit pentru a rezista şocurilor inerente care pot apărea în timpul transportului la care un mediu de stocare portabil este supus. Acesta este făcut dintr-un aliaj rezistent de zinc.

Din fericire pentru majoritatea utilizatorilor, DataTraveler Ultimate GT foloseşte un conector USB 3.1. Deşi nu este la fel de rapid ca noul USB Type-C, USB 3.1 este disponibil pe majoritatea PC-urilor, ceea ce îi conferă o largă compatibilitate, scrie news.ro. Un port USB-Car fi adus o viteză mai mare de transfer, dar ar fi fost cumpărat de un număr restrâns de utilizatori care deţin un PC cu acest port.

Firma producătoare nu a menţionat nimic legat de vitezele de transfer şi nici de preţul stick-ului de 2 TB .


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray