2020-04-05 15:47

Cele mai bizare tranzacţii pe net: suflete şi virginitate

 |  16:17
Cele mai bizare tranzacţii pe net: suflete şi virginitate

Imaginaţiasau mai cu seamă spiritul întreprinzător al internauţilor nu are limite, atuncicând vine vorba despre comerţul online. Dacă până nu demult, să cumperi onlineo stea de pe cer părea o extravaganţă, acum nu ne mai mirănimic. Începând de la unghia unui ucigaş în serie şi ajungând lapropriul suflet, totul este admis pe net când e vorba de bani. Unul dintre cele mai ciudate lucruri vândute vreodată peinternet este unghia tăiată a unui criminal în serie. În 1979, doi oameni penume Lawrence Bittaker şi Roy Norris au trecut prin sudul Californiei, omorând petoţi cei care le-au stat în cale. Această “plimbare” a rezultat cu uciderea acel puţin cinci persoane. Ani mai târziu, RoyNorris a anexat pe o felicitare de Crăciun una dintre unghiile sale şi a cerutsă fie vândută pe internet. Unghia s-a vândutnumai cu 9.99 dolari, dar va rămâne în istorie ca unul dintre cele maiînfiorătoare lucruri vândute vreodată pe internet.

A vrut să-şi vândă sufletul pentru un milion de dolari

La sfârşitul anului 2007, un bărbat american a încercatsă-şi vândă sufletul pentru 1 milion de dolari pe eBay. El a spus că motivul pentru care şi-a scos sufletul la vânzare a fost acelacă dorea să strângă bani pentru Crăciun. El a spus, de asemenea, că cel care îiva cumpăra sufletul îl va putea lua acasă într-un borcan, împreună cu uncontract prin care obţine dreptul legal de a-i deţine sufletul. Altmotiv pentru care bărbatul a decis să-şi vândă sufletul era următorul: "Eunu l-am prea folosit în ultima vreme şi ar fi mai bine să îl vând decât să mi-lia Diavolul”. În final, americanul n-a reuşit să încheie tranzacţia, dar, întrecut, un suflet “s-a vândut” cu 400 de dolari.

Un alt bărbat din Florida a încercat să-şivândă o parte din ficat pentru un posibil transplant de organe. Preţul pentruficat a ajuns la 5,7 milioane de dolari înainte de a fi scos de pe site-ulrespectiv. Postarea a fost eliminată, deoarece vânzarea de organe pe interneteste ilegală.

Licitaţie pentru virginitateaunei românce

În aprilie 2005, o femeie de 33 de ani, pe nume MelissaHeuschkel, a scos la licitaţie drepturile la numele copilului ei pe internet. Dincauză că nu a ştiut ce nume să-i dea celui de-al patrulea copil, Melissa a decis să apeleze la un site de licitaţiionline. Drepturile pentru numirea copilului său au fost cumpărate cu 15.100 dedolari. Cazinoul online GoldenPalace.com a cumpărat drepturile de a-inumi copilul. Cazinoul a decis ca numele micuţului să fie GoldenPalace.com. Melissa a spus că banii primiţi vor fi folosiţipentru lucrurile necesare creşterii copilului, de la haine până la jucării.Şi dacă tot suntem la capitolul bani pentru necesităţi, în acest caz facultate,Alina Percea, o tânără din Caracal, şi-a scos virginitatea la licitaţie la unpreţ de pornire de 1 euro. Fata spera că va ajunge la suma de 40.000 de euro,bani cu care să-şi plătească facultatea. Din păcate pentru ea, cea maigeneroasă dintre cele peste 3 milioane de oferte a fost de 10.500 de euro şi avenit din partea unui om de afaceri italian, în vârstă de 45 de ani. Tranzacţias-a efectuat în Germania, ţară în care prostituţia este legală.

În2004, un bărbat din Seattle s-a îmbrăcat cu rochia de mireasă a fostei soţii,s-a fotografiat în ea şi a scos-o la vânzare, cu câteva sute de dolari.Rezultatul? A primit pe rochie câteva mii de dolari şi, mai mult decât atât, afost asaltat de domnişoare cu cereri în căsătorie. Nu în ultimul rând, probabiluna dintre cele mai stranii tranzacţii a fost vânzarea unui avion rusesc devânătoare MiG 21. Avionul în sine nu are nimic curios, însă ciudat este că afost vândut pe Internet. Modelul a zburat ultima dată în 1995, iar 11 ani mai târziua fost vândut pe eBay contra sumei de 25.000 de dolari. Zhang Cheng, fericitulproprietar, un om de afaceri chinez, l-a cumpărat pentru a-şi decora biroul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-09-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine