2020-02-17 23:17

Celebri după o moarte stupidă

 |  18:37
Celebri după o moarte stupidă

Unele persoane suntcelebre în viaţă, iar după moarte sunt uitate. Altele ajung cunoscute abia dupăce mor, tocmai datorită modului bizar în care trec pe lumea cealaltă.

Mai există şi rarelecazuri de persoane care nici după moarte nu pot ieşi în evidenţă. De regulă,moartea este inevitabilă şi tristă, dar, în unele cazuri, un deces absurd îţipoate descreţi fruntea datorită modului ciudat în care s-a produs. Iată “topul”celor mai bizare moduri în care persoane publice sau mai puţin publice aumurit, de-a lungul timpului.

15. În 1990, un magician amator a murit în timp ce încerca săfacă o cascadorie numită “îngropat de viu”. S-a aşezat într-un sicriu din sticlăconstruit de el şi a fost coborât într-o groapă. Aceasta a fost parţialacoperită cu pământul scos, iar echipa care îl ajuta a turnat beton pentru aumple groapa. La un moment dat, aceştia şi-au dat seama că betonul a spartsicriul, iar când l-au scos pe magician, au constatat decesul.

14. Un bărbat din Illinois a pariat cu un prieten că, dintreei doi, va sta cel mai mult întins pe şine în calea unui tren care se apropie.A câştigat.

13. În 1991, Yooket Paen a murit în timp ce se plimba prinferma sa. A alunecat într-o groapă, iar în cădere s-a agăţat de un cablu decurent şi s-a electrocutat. La înmormântare, sora sa, arătând cum s-a întâmplatnefericitul eveniment, a alunecat şi a atins acelaşi fir. A decedat şi ea totprin electrocutare.

12. Hans Steininger a fost relativ celebru pentru că aveacea mai lungă barbă din lume: de 1,4 metri. Barba însă l-a şi ucis. În anul1967 a avut loc un puternic incediu, în timpul căruia, încercând să fugă,Steininger s-a împiedicat de propria barbă şi şi-a rupt gâtul.

11. Un om a murit înecat în piscină. Nimic ciudat până aici.Însă trebuie spus că e cel puţin ieşit din comun să te îneci în piscină la opetrecere la care erau prezenţi în jur de 200 de salvamari. S-a întâmplat în1985, la petrecerea organizată de salvamarii din New Orleans, pentru a sărbătoriîncheierea sezonului fără nici un deces. La sfârşitul petrecerii a fost găsitîn piscina corpul neînsufleţit al lui Jerome Moody, în vârstă de 31 de ani. Nimeni nu a observatpână atunci că omul plutea fără suflare.

10. Doi tineri din Carolina de Sud, soţ şi soţie, au fost găsiţiîn comă, goi, pe stradă. Mister mare, nu prezentau urme de violenţă. S-ainvestigat atent şi le-au fost găsite hainele pe un acoperiş ţuguiat dedeasupra locului unde au fost descoperiţi. Se pare că au căzut în timp ceîncercau să facă dragoste.

9. Un bărbat din West Virginia a fost zdrobit sub resturileunui hambar, după ce a tăiat cu o drujbă un stâlp de susţinere şi a făcut catoată clădirea să-i cadă în cap.

8. Un bărbat din Texas, SUA, nu putea să înghită alcool dincauza unor probleme medicale la gât. Nu a renunţat la alcool, ci a încercat săîl introducă în organism prin rect, printr-o procedură similară celei prin carese face o clismă. A murit după ce şi-a introdus în organism două sticle desherry de 1,5 litri.

7. În 1923, jocheul Frank Hayes a suferit un atac de cordîn timpul unei curse. Calul sau, Sweet Kiss, a terminat pe primul loc, Hayesdevenind astfel primul jocheu mort care a câştigat vreodată o cursă.

6. În 2005, Lee Seung Seop, un coreean în vârstă de 28 deani, s-a prăbuşit într-un internet cafe după ce jucase Starcraft & World ofWarcraft timp de aproximativ 50 de ore consecutiv. Cu şase săptămâni înainte demoartea sa, fusese concediat pe motiv că lipsea de la serviciu pentru a-şipetrece timpul jucându-se pe computer.

5. Poate cea mai controversată moarte este cea aprezentatoarei tv Christine Chubbuck, angajată a postului de televizune Channel40. Aceasta a anunţat în timpul unei emisiuni că va urma o premieră absolută: ascos un revolver şi s-a împuşcat în cap. Imaginile au fost transmise în direct.

4. O altă moarte cel puţin bizară a fost cea adramaturgului Tennessee Williams, care, în anul 1983, a fost găsit mort încamera de hotel, după ce s-a înecat cu un dop de sticlă. Era mort de beat.

3. Leslie Harvey, chitaristul trupei “Stone the Crows”, amurit pe scenă în 1972, electrocutat de microfonul la care cânta.

2. Cântăreţul francez Claude François, care a compusvarianta originală a melodiei “My Way”, a murit electrocutat în timp ce încercasă schimbe un bec în cada plină cu apă.

1. Fostul preşedinte francez Felix Faure, a murit(fericit), în 1899, în propriul birou în timp ce amanta sa îi făcea sex oral.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-08-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine