2020-08-15 23:44

Celebrul cântăreț ceh Karel GOTT, „Sinatra al Estului”, a MURIT la vârsta de 80 de ani

 |  13:44
Celebrul cântăreț ceh Karel GOTT, „Sinatra al Estului”, a MURIT la vârsta de 80 de ani

Artistul ceh de muzică pop Karel Gott, supranumit ''Vocea de Aur din Praga'' sau ''Sinatra din Est'', a decedat, marţi seară, la vârsta de 80 de ani, informează agenţiile DPA şi AFP, preluate de Agerpres.

Cântăreţul a anunţat în luna septembrie că suferă de leucemie acută. Anterior, artistul fusese diagnosticat cu cancer al sistemului limfatic.

''Cu imensă tristeţe în inimă anunţ că iubitul meu soţ, Karel Gott, a decedat marţi, chiar înainte de miezul nopţii, după o boală îndelungată şi gravă'', a scris soţia sa, Ivana, pe site-ul artistului.

''Este o veste extrem de tristă pentru întreaga noastră ţară. Karel Gott a fost un adevărat artist, care s-a oferit celorlalţi", a transmis preşedintele ceh, Milos Zeman, pe Twitter.

Premierul Republicii Cehe, Andrej Babis, a anunţat că va propune organizarea unor funeralii naţionale pentru Gott, la Catedrala Sfântul Vitus din Praga.

Karel Gott a avut o activitate artistică prodigioasă, de aproape şase decenii. El a vândut peste 50 de milioane de copii ale albumelor sale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz