2019-12-08 18:24

Celebrul VINDECĂTOR al lui CEAUȘESCU a murit la 83 de ani

 |  16:03
Celebrul VINDECĂTOR al lui CEAUȘESCU a murit la 83 de ani

Constantin Mudava, cunoscut drept „vindecătorul” lui Nicolae Ceauşescu, a murit, joi, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, unde fusese internat după ce suferise un infarct în urmă cu două săptămâni. Mudava avea 83 de ani, iar în ultima perioadă se mutase în localitatea prahoveană Câmpina.

 “Am fost ieri (miercuri n.r.) la el. Nu a mai reacţionat când vorbeam cu el. Se uita undeva departe. A murit de bătrâneţe. Acum un an a făcut un accident vascular cerebral. L-am găsit căzut în casă. Îşi revenise, era pe picioarele lui. Acum a suferit un infarct. Era tot singur acasă. A fost găsit şi dus la spitalul din Câmpina, iar de acolo l-am adus aici, la Târgovişte. Nu şi-a mai revenit, oricât aş fi făcut. Era rău de tot”, a declarat pentru Mediafax fiul lui Constantin Mudava, George Mudava.

Constantin Mudava a povestit, pe pagina sa de Facebook cum a decurs relaţia sa cu Nicolae Ceauşescu: “Am fost solicitat de către şeful statului din acea perioadă, Nicolae Ceauşescu, care m-a încadrat la Scorniceşti, judetul Olt, unde conducea clanul Ceauşescu-Bărbulescu, cu contract de muncă şi unde mi-au creat condiţii bune de lucru cu 3 cabinete. Acolo am practicat această medicină generală pe mii şi mii şi mii de oameni din ţară şi din străinătate, pe tot felul de afecţiuni şi boli, incurabile prin medicina clasică. După căderea regiumului Ceauşescu am practicat această medicină în Germania, în orasul Munchen, pe alte mii şi mii de cazuri”.

Cum își făcea reclamă în urmă cu cinci ani, tot pe Facebook, Constantin Mudava

“Eu sunt un vindecator roman cu puteri paranormale.detin o energie de mii de ori mai mare decat un om normal.am primit atestarea juridica fiind declarat FENOMENUL MUDAVA,fenomen bioenergetic si terapeutic .cu puterea cu care m-a inzestrat Bunul DUMNEZEU am vindecat mii si mii de cazuri aducand speranta ,bucurie,sanatate in locul necazului si bolii.in prezent vindec bolnavi cu fenomenul meu. Totodata fac cercetare cu oameni de stiinta din toata lumea (doctori,biologi,nutritionisti,fizicieni,chimisti,parapsihologi,vindecatori). Viata mea a ajuns de fapt o legenda vie.DUMNEZEU SA-MI AJUTE SA VINDEC OAMENI ATATA CAT VOI FI PROGRAMAT PE PAMANT.CU RESPECT PENTRU SEMENII MEI, CONSTANTIN MUDAVA”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray