2019-10-14 13:46

Chipul lui OBAMA, şters de pe o faţadă emblematică din Washington

 |  18:36
Chipul lui OBAMA, şters de pe o faţadă emblematică din Washington

Proprietara unui restaurant emblematic din Washington a şters imaginile cu Bill Cosby şi Barack Obama, dar si pe cele ale lui Chuck Brown şi DJ-ului Donnie Simpson, care tronau pe fatada cladirii. Virginia Ali sustine ca decizia nu poartă un mesaj politic, doar ca "un an nou cere o fresca noua".

AFP scrie ca zidul alb al celebrului restaurant situat pe U Street  simbolizează o renaştere, insa acest fapt nu-i lasă nepăsători pe trecători, obişnuiţi cu fresca multicoloră.

Modificarea nu poartă un mesaj politic, potrivit Ben's Chili Bowl, care a organizat, pe site, un vot popular pentru a stabili care vor fi noile feţe.

Nu este ”absolut deloc” vorba despre o disociere a imaginii restaurantului de ce a lui Bill Cosby, acuat în mai multe cazuri de agresiuni sexuale şi al cărui proces penal urmează să înceapă în iunie, dă asigurări pentru AFP Virginia Ali, proprietara mărcii.

În ceea ce-l priveşte pe Barack Obama, plecarea sa de la Casa Albă, pe 20 ianuarie, este doar o întâmplare care ţine de calendar, scrie News.ro.

”Am retras fresca pentru că avea cinci ani, avea nevoie să fie refăcută. Şi am decis că, în noul an, avem nevoie de o frescă nouă. Doar pentru a reînnoi”, declară Ali, cu părul alb, aşezată la o masă în restaurant, în care se servesc faimoşii cârnaţi "half-smoke".

”Nu ştiam că zidul meu e aşa de important”, zâmbeşte ea, precizând că decizia de reînnoi faţada care dă spre o străduţă a fost luată în primăvară.

Ideea, dă ea asigurări, era să lase posibilitatea clienţilor să aleagă ei înşişi persoanele care să apară pe faţadă, până în aprilie, când va fi făcută noua frescă.

Printre preferintele fanilor restaurantului se numara Michael Jackson, Martin Luther King, Mahatma Gandhi, Martin Luther King, Barack Obama, Nelson Mandela, Maica Teresa sau Desmond Tutu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray