2020-01-28 21:03

VIDEO. Cinci ani de la moartea lui Michael Jackson. Averea cântăreţului a crescut cu 700 milioane dolari

 |  08:12
VIDEO. Cinci ani de la moartea lui Michael Jackson. Averea cântăreţului a crescut cu 700 milioane dolari

Au trecut cinci ani de la moartea lui Michael Jackson. Megastarul a murit la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac provocat de o supradoză de propofol. Averea cântăreţului a crescut impresionat în această perioadă, cu 700 milioane de dolari, VIDEO mai jos.

Nici un artist în viaţă nu a strâns o asemenea avere. Medicul care i-a prescris medicamentul fatal lui Michael Jackson a stat doi ani în închisoare.

Chiar dacă au trecut cinci ani de la moartea sa, Michael Jackson a ajuns anul acesta din nou pe primul loc în topul muzical britanic, cu cel mai recent album postum al său, „Xcape”, vezi VIDEO mai jos.

Michael Jackson a murit în reşedinţa sa din Los Angeles. În acea perioadă, cântăreţul făcea repetiţii pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”, care ar fi trebuit să înceapă în iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra, VIDEO. 

Zvonul morţii megastarului a apărut iniţial pe site-ul TMZ şi a fost confirmat ulterior de familie. Mii de fani ai artistului au năvălit şocaţi pe străzi, plângând. „E ca atunci când a fost asasinat Kennedy”, au spus unii dintre ei presei, vezi VIDEO mai jos. 

Doctorul său personal, Conrad Murray, a fost declarat vinovat de moartea lui Michael jackson. Medicul a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru ucidere involuntară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-26

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CCCP
25 Iun 2014

Michael Jackson a trebuit sa moarca sa sa isi scoata familia din impasul financiar? O fi si asta o strategie de "imbogatire"!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine