2019-10-14 21:20

Cine a fost prezent la PARASTASUL de şase luni de la trecerea în nefiinţă a Regelui MIHAI

 |  21:12
Cine a fost prezent la PARASTASUL de şase luni de la trecerea în nefiinţă a Regelui MIHAI

Repede au trecut şase luni de la trecerea în nefiinţă a Regelui Mihai. Parastasul a avut loc sâmbătă în Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş. Slujba a fost oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, IPS Calinic.

La parastas au fost prezente principalele figuri ale Casei Regale: Custodele Coroanei române, Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria, potrivit Agerpres. A luat parte şi Nicholas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, venit însoţit de logodnica sa. Foarte multe persoane au venit la Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş pentru a aprinde o lumânare în memoria Regelui Mihai. Regele Mihai a murit pe 5 decembrie 2017, la reşedinţa sa din Elveţia, la vârsta de 96 de ani. Pe 16 decembrie 2017 a fost înmormântat în Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală din Curtea de Argeş.

Foto: Casa Regală


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-03Parerea ta...

LEVST.
02 Iun 2018

ultima ofensa pe care ex-regale Mihai putea sa o mai aduca romanilor, sa moara-de batranete- in alta tara...Si -la fel- o mare ofensa adusa romanilor cu bun-simt, de catre autoritati, sa-l aduca si ingroape in Romania, dar mai ales pe asa-zisa regina Sofia...Probabil s-au gandit ca se va dezvolta un vad touristic( si economic) pe aceasta locatie, altfel nu vad sensul...
LEVST.
03 Iun 2018

probabil ca "marii monarhisti", taratzeanu si dragnea &comp., nu s-au dus direct la coliva, pentru ei se plateste o masa la vre'un restaurant scump, desigur platita de "casa regala", care este platita de guvern(adica de taratzeanu si dragnea), care aduna darile si dijmele, de la popor...Nu este sublim?
LEVST.II
04 Iul 2018

Mars ! ma Gica contra.
AFARA CU EI DIN ROMANIA
06 Dec 2018

Impostorii regali s-au inmultit.De curand exprincipele nicolae si-a gasit perechea in sosia elenei ceausescu.Ce imagine!!?,ce promovare!!? astia doi vor sa ajunga rege si regina???! Habar nu au ei unde o sa-i duca acatistele.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray