2019-11-22 18:19

Cine este și cu ce se ocupă NEPOATA LUI CEAUȘESCU

 |  21:12
Cine este și cu ce se ocupă NEPOATA LUI CEAUȘESCU

Nepoata lui Nicolae Ceaușescu, Alexandra, are 20 de ani și este studentă la Arhitectură. Tânăra este fiica lui Valentin Ceaușescu, unul dintre cei trei copii ai dictatorului.

Nicolae Ceaușescu a avut trei moștenitori, pe Valentin, Zoe și Nicu, însă doar cel mai mare dintre aceștia mai trăiește. Valentin, în vârstă de 68 de ani, are la rândul său doi copii, pe Daniel, din căsnicia cu Ionela Borilă și pe Alexandra, din actualul mariaj cu Roxana.

Familia Ceaușescu duce o viață extrem de discretă, ei evitând ieșirile în public la evenimentele urmărite de presă. O singură dată au apărut fotografii cu Alexandra, pe vremea când era foarte mică. Atunci, părinții au dus-o în vizită la mormântul bunicilor, Elena și Nicolae Ceaușescu.

Timpul însă a trecut, iar Alexandra s-a transformat într-o tânără extrem de atrăgătoare. Nepoata fostului dictator își petrece majoritatea timpului împreună cu foștii colegi de la Școala Centrală, scrie wowbiz.ro. Ea a absolvit liceul în 2015, dar încă apare în poze de vacanță alături de vechii ei amici.

Alexandra Ceaușescu este studentă la Facultatea De Arhitectură, secția Design Interior. Ea a creat mai multe schițe cu interioare de apartamente, pentru care a primit laudele prietenilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-07

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

BASESCU
07 Ian 2017

FELICITARI .....TINERI NOI CU ALTE GANDURI
BASESCU
08 Ian 2017

Mai crocodil flamand ,stai liniștit ....Fata asta este cu 10 clase peste tine și EBA ....Care ati făcut scoala ce scoate tâmpiți ...De clasa,cu ștaif ,și fără creiere
BASESCU
08 Ian 2017

Mai crocodil flamand ,stai liniștit ....Fata asta este cu 10 clase peste tine și EBA ....Care ati făcut scoala ce scoate tâmpiți ...De clasa,cu ștaif ,și fără creiere
”BăSESCULE”....
08 Ian 2017

Stai blând bre...habar n-ai despre ce vorbești! Crocodilul nu-i de același leat cu EBA, și e distanță serioasă între ei...și ca vârstă, și ca școală sau capacitate! Nu te mai da MARE, că ești mic, foarte mic....puțin mai sus decât EBA :)
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Bădălău, obsedat de…Ceaușescu Ministrul Economiei, baronul de Giurgiu Niculae Bădălău, împreună cu soția sa Rodica, a deschis, la începutul lunii aprilie 2019, acțiune în instanță pentru doi dintre cei care au protestat în fața vilei sale din Bolintin Vale
13 Iun 2019
Noi ce votăm? Cineva m-a întrebat de curând: dacă ar fi candidat unul ca şi Ceauşescu în noiembrie la alegerile prezidenţiale, îl alegea lumea? Tristă situaţia din ţara noastră dragi cititori dacă la 25 de ani de când a căzut comunismul oficial oamenii mai au asemenea curiozităţi. Şi ce e foarte interesant, personajul care dorea un răspuns nu a împlinit încă 30 de ani
07 Oct 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray