2020-05-29 11:29

Comunicat PUTEREA

 |  15:58
Comunicat PUTEREA

Publisherul si deţinătorul brand-ului Puterea nu susţin ipotezele, judecăţile si concluziile emise de jurnalistul Mihai Pâlşu in articolul „EXCLUSIV! Schema Fraudei EADS. Manevrele lui Oprea, mita lui Nica, vedeţi cine a negociat cu Lagardere, frăţia Ţiriac-Zetche-Zoller…” publicat la data de zece decembrie ac.

Publisherul şi deţinătorul brand-ului Puterea se delimitează de articolul domnului Mihai Pâlşu deoarece nu conţine probe relevante ideilor susţinute şi aduce atingere codului deontologic.

Ca urmare a acestui incident, domnul Mihai Pâlşu a fost suspendat din funcţia de director al cotidianului Puterea până la prezentarea probelor care pot justifica acuzaţiile emise sau până când organele de justiţie vor proba indirect cele susţinute.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-10Parerea ta...

NA, CA L-AM VAZUT!
10 Dec 2014

Imi pare taare rau D-le Palsu ca aveti probleme din pricina numelor specificate in schema fraudei EADS prezentate de catre Dvs., in care sunt specificati fosti si actuali securisti (oameni ai seriviciilor 'secrete' pt.noi), oameni de afaceri, politicieni, unul si unul, etc..
PREZENTATI D-LE PALSU
10 Dec 2014

acele probe care pot justifica acuzatiile aduse sleahtei de infractori (afaceristi, politicieni, interlopi, securisti) cu nume mari, pt.ca LASI cum sunt, n-au avut curajul niciunul sa comenteze la articol si pe subiect, DECAT plangandu-se precum curvele (ce sunt...) in piata publica a presei 'libere', inrosind (mai mult ca sigur) telefonul patronului ziarului, actionarilor...intimidand, lovind cu pumnu'n masa, amenintand...asa cum au fost invatati timp de 25 de ani!
DORIN
10 Dec 2014

Mie nu imi trebuie probe. Eu il cred pe domnul Palsu pentru ca peste tot unde m-am dus de la spital la gradinita, de la primarie la orice alta instituie a statului mi s-a cerut spaga si am fost furat de acesti pungasi din sistem.
PT.DORIN
10 Dec 2014

Nici mie nu-mi trebuiesc PROBE justificative din partea d-lui Palsu, in schimb vor ORGANELE de urmarire ca sa se DISCULPE la randu-le, in fata NUMELOR specificate in articol si schema, a 'neamurilor' lor PROASTE, directe si indirecte cu ei care-s super-ofticati la ora asta. P.S. Palsu stie BINE despre ce este vorba; parca vad (in cel mai scurt timp) cum va aparea un articol sau asta updatat, in care sa se specifice cu litere mari ca PUTEREA a avut inca o data DREPTATE... P.P.S. Palsu i-a provocat pe mistretii astia, invitandu-i la 'tranta' de probe, idei...
RADU
10 Dec 2014

Informatiile publicate de d-l Palsu sunt primite nu descoperite!Ca o carte de colorat, dansul doar a colorat. Acoperit?
CROCODILUL FLAMAND
10 Dec 2014

Reactie disperata a mafiei bancar-imobiliare cu suspendarea lui Palsu;pai si cu ziarele din Europe ce o sa faceti?Cumparati acum si Der Spiegel,Le Monde,Telegraph,etc etc?si eventual toata procuratura din Germania,Austria Elvetia.....si serviciile secrete ale Pentagonului?PAi inseamna ca aveti bani multi tavarisci....problema e ca nu va ajuta cu nimic banii,va sugerez sa va predati si sa declarati tot ce stiti Norocul vostru ca sunteti judecati in Romania,ca prin alte tari se dau pedepse grele de tot Alcatraz,si SingSing sunt mai nasoale decat Jilava,credeti-ma
COZIA
10 Dec 2014

unn comunicat care reflecta lasitate. rusine! si suntem in decembrie, ne amintim din nou de revolutia din decembrie 89, de oamenii omorati, de iliescu bine mersi care inca nu e judecat pentru sangele varsat,rusine si dezavuare totala fata de demiterea unui om muncitor nu papagal ca alti multi asa zisi jurnalisti. comunicatul acesta este caraghios si banuiesc ca redactia puterea sau patronul ,cine naiba a decis ce a publicat in legatura cu demiterea jurnalistului, isi da seama ca cititorii nu cred o iota. am un sfat pentru oho ho puterea, cumparati va un container de gunoi, poate va trebuie...
UN NUME, ACOLO...
10 Dec 2014

si cine e pablisherul? si detinatorul? arata-te la fata, scrie-ti numele, pablisharule.
PATRONII
10 Dec 2014

Nasutv zice că: "Proprietarul titlului Puterea este Adrian Thiess, iar patronii societăţii comerciale care editează ziarul: Gabi Bleandă şi Georgian Puiu."
TOT DE PE NASUTV
10 Dec 2014

Comunicat Mihai Pâlşu Astăzi, 10 decembrie 2014, am oferit românilor, de ziua mea de naştere, un cadou jurnalistic unic: “Schema fraudei EADS”. Din poziţia de director editorial al cotidianului naţional PUTEREA, am publicat o anchetă bine documentată care nu încalcă în nici un fel codul deontologic. Informaţiile publicate de mine, şi care ne arată imensul jaf comis din bani publici de către anumiţi miniştri ai Guvernului României în Afacerea EADS, vor fi confirmate de Procuratura din Munchen şi de DNA. Tot astăzi, de ziua mea de naştere, în urma anchetei “Schema fraudei EADS”, patronii ziarului PUTEREA mi-au oferit, la rândul lor, un ”cadou”: m-au suspendat din funcţia de director editorial. Conform contractului pe care îl am, patronii au acest drept. Nu voi comenta niciodată deciziile patronilor publicaţiei. Vă las vouă, stimaţi cititori, plăcerea de a trage concluzii pertinente! De 25 de ani de zile, sunt jurnalist şi înţeleg foarte bine importanţa unei anchete şi daunele pe care ea le poate produce. De aceea, îi invit pe toţi cei care au furat de la stat în Escrocheria EADS, în frunte cu fostul premier Adrian Năstase şi foştii şi actualii miniştri Ioan Rus, Gabriel Oprea, Vasile Blaga, Cristian David şi Dan Nica, să-şi ceară scuze public şi să se retragă definitiv din viaţa politică. Ar fi un act de onoare!
TOT DE PE NASUTV 2
10 Dec 2014

Le mulţumesc celor care au ţinut să-mi transmită mesaje de susţinere, sau de confirmare, în urma publicării anchetei “Schema fraudei EADS”. Pe toţi cei implicaţi în Escrocheria EADS, îi anunţ pe acestă cale că bulgărele de zăpadă a luat-o la vale şi nu mai poate fi oprit. Personal, am în pregătire episoadele 2 şi 3 ale acestei anchete, cu un subiect atât de arzător încât unora le produce insomnii şi atacuri de panică. Am să prezint opiniei publice informaţii reale, aşa cum am făcut-o şi până acum în acestă anchetă, şi în altele ce au fost confirmate de DIICOT sau DNA. Vă mulţumesc tuturor pentru suportul acordat, dar şi pentru cadouri, indiferent de natura lor. Mihai Pâlşu Jurnalist PUTEREA P.S. Mulţumesc, în special, realizatorului Radu Moraru, NAŞUL TV, pentru faptul că mi-a permis să prezint şi “pe sticlă” ancheta jurnalistică “Schema fraudei EADS”.
TARE PALSU
11 Dec 2014

Nasutv zice că: "Proprietarul titlului Puterea este Adrian Thiess, iar patronii societăţii comerciale care editează ziarul: Gabi Bleandă şi Georgian Puiu." Ce spune Palsu in comunicatul său: "Personal, am în pregătire episoadele 2 şi 3 ale acestei anchete, cu un subiect atât de arzător încât unora le produce insomnii şi atacuri de panică. Am să prezint opiniei publice informaţii reale, aşa cum am făcut-o şi până acum în acestă anchetă, şi în altele ce au fost confirmate de DIICOT sau DNA."
ANONIM
11 Dec 2014

Patroni fără minte. Pâlșu va pus pe în farfurie un cartof fierbinte și voi, neisprăviților, în loc să-l mâncați civilizat cu furculița și cuțitul l-ați luat în mână și v-ați fript. Habar nu aveți de jocuri. Pâlșu joacă în prima ligă și voi în a șasea. lăsați-l pe Pâșu să-și facă meseria că o face forte, foarte bine. un ați mai văzut voi o astfel de ANCHETĂ? Ieri, nu a fost ofițer activ sau în reervă să nu citească ancheta. Patronilor, dacă doar 30-40 % se adeverește ce scrie Pâlșu atunci trebuie să vă cereți scuze public cu șmecherul de mason Thiess în frunte. Am fost in sistem. Dl Pâlșu încercați să înțelegeți și apoi să devolați ordinea. Vă dau un punct de sprijin: Regulamentele Militare. Dacă ați făcut armata știți la ce mă refer... Baftă.
SEVERINEANUL
11 Dec 2014

Îl cunosc pe Pâlșu din liceu. Afurisit, atenție nu copia, se certa la cuțite cu profesorii, mai ales cu cel de matematică, deși știa că poate lua 3 sufla elevului de la tablă, juca fotbal, era vedeta liceului, era un coleg de nădejde. Dar avea un mare defect pentru anii 70-80. Refuza să se tundă scurt și pierdut la spate. Bă băieți, v-ați pus cu cine nu trebuie, dintotdeauna Pâlșu a fost antisistem. Ați încercat o figură cu escrocul de Duicu și v-ați fript. DNA l-a ridicat pe Duicu așa cum a prevăzut Pâlșu. A fost veselie mare în Severin. Eu zic că în maxim o săptămână vor începe să cadă capetele din schema lui Pâlșu. Și atunci trioul de patroni fără ouă, Thiess, Bleandă, Puiu, ce va face? Va îngenunchea în fața lui Pâlșu!!! Atenție băieți, am uitat să vă spun ceva important: profesorul de matematică a pierdut războiul cu Pâlșu.
SEVERINEANUL
11 Dec 2014

Tot eu! Duicu a încercat să-l cumpere pe Pâlșu și nu a reușit așa cum a făcut cu ăla de la B1TV, Bădin, care acum dă cu subsemnatul la DNA în cazul Duicu. Tot Duicu s-a lăudat în Severin că a cumpărat pe unul dintre patronii ziarului care a interzis publicarea unui articol scris de Pâlșu și care fusese deja trimis la tipar!!! Bă fraierilor, în Severin lui Duicu i se mai spune și Țiganul și Lăudărosul. Duicu striga în gura mare prin Severin că a cumpărat toată presa din București. Postul lui Ghiță, pe Gușă, pe Bădin de la B1tv. Zicea că dacă nu i-a închis gura lui Pâlșu l-a prostit pe unul dintre patroni și toto a obținut ce a vrut. Cât de prost a fost acel patron să facă afaceri cu un țigan. Dacă Duicu va fi întrebat la DNA pe cine a plătit ca să scoată ancheta cu el din PUTEREA, eu zic că ați dat-o rău de gard. Repet. V-ați pus cu cine nu trebuia. Dacă voi aveți impresia că Pâlșu se oprește, atunci sunteți niște bieți copii și trebuie să vă lăsați de afaceri cu presa, nu duceți băieți. Apropo, pe cine a jignit Pâlșu de Thiess i-a cerut să-și ceară scuze? Pe Rus, pe Blaga, pe Oprea, pe Maior sau pe Elena Udrea? Are dreptate Pâlșu! Cei enumerați trebuie EI să-și ceară scuze public și să părăsească scena politică! Sper să nu se supere Pâlșu că a spus povestea cu Duicu dar e prea de tot, m-ați enervat atât de tare băi patroni neiprăviți încât îmi vine să vă fac plângere penală ca să vedem și noi cine a luat banii de la Duicu.
SEVERINEANUL
11 Dec 2014

Tot eu! Bă patronilor, Thiess, Bleandă și Puiu. Voi știați că Pâlșu e speolog de la 12 ani? bă ăștia, speologii, au riscul în sânge, pentru ei adrenalina este ca sarea în bucate. Atât am avut de spus. Deocamdată.
ATENT
11 Dec 2014

Asta e CENZURA
ATENT
11 Dec 2014

Asta e CENZURA
DUMITRU SIN
11 Dec 2014

Sile this Millennium says: Your comment is awaiting moderation. Decembrie 11, 2014 at 8:57 am Foarte interesant articol , felicitări dl. Mihai Pâlșu pt. "Schema Fraudei EADS. Manevrele lui Oprea, mita lui Nica, vedeţi cine a negociat cu Lagardere, frăţia Ţiriac-Zetche-Zoller…" Mihai Pâlşu de Mihai Pâlşu
MANIX
11 Dec 2014

RESPECT Mihai Palsu ! Aveti calcaiul lui Ahile patronilor de la Puterea!Sa va fie rusine !A fost ultima oara cand am mai accesat siteul vostru !Domnule Palsu,stati linistit :"nu mor caii cand vor maidanezii"
DORIN MAIER
11 Dec 2014

intotdeauna si oriunde exporturile de tehnica militara au fost legate de bani negri.Iar persoanele implicate au fost foarte importante de ambele parti. Asa ca Dl. Palsu, chiar daca are probe nu va ajunge prea departe. De altfel si proprietarul a avut o atidudine ambigua. Suspendare poate insemna orice.
SEVERINEANUL
12 Dec 2014

Am văzut emisiunea din seara asta de la NasulTV. Eu v-am spus bă, patronilor, să nu vă puneți cu Pâlșu că o luați pe coajă. Aveți mare noroc că el își duce luptele între patru ochi nu ca voi orbilor în văzul lumii. Thiess a firmat că el nu-i poate spune lui Pâlșu cum să scrie, dar tot el ne spune că îi sugera lui Pâlșu să se uite pe goagle să vadă cu cine are el afaceri și să nu mai scrie de amicii săi care îl sună apoi după ce apare ancheta pe la 8 dimineața. Tot Thiess ne mai spune că într-o discuție telefonică Pâlșu l-a înjurat și i-a închis telefonul în nas. Păi ce i-ai cerut neică de ți-a trântit Pâlșu telefonul? Nu cumva să nu publice vreo anchetă? Bă, patronilor, bă fraierilor, bă voi nu înțelegeți că Pâlșu se hrănește cu energia voastră, pentru el presiunea e mană cerească. Bă, patronilor, are dreptate Pâlșu când spune că a luat ziarul de jos și la dus foarte sus. Mi-e milă de voi, bă patronilor de doi lei. Schema Fraudei EADS e genială așa cum i-a spus lui Thiess unul dintre cei trei care l-au sunat. Iar altui i-a zis că ancheta e atât de tare încât ați belit-o. Patroni fraieri.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine