2020-08-13 06:02

Concert Robbie Williams, în Piaţa Constituţiei din Capitală. Regulile de acces

 |  08:34
Concert Robbie Williams, în Piaţa Constituţiei din Capitală. Regulile de acces

Artistul britanic Robbie Williams va susține, în premieră în România, un concert în Piața Constituției din Capitală, vineri, în cadrul turneului "Let Me Entertain You Tour". D&D East Entertainment a precizat, într-un comunicat de presă, că porțile de acces în spațiul concertistic se vor deschide începând cu ora 16.00.

"Accesul în spațiul de spectacol va fi permis pe baza biletului valid unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid", informează organizatorii.

Aceştia mai precizează că pe lista obiectelor pe care publicul nu trebuie să le aducă la concert se numără binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete și IPad-uri. Accesul cu medicamente este permis doar în baza rețetei medicale aferente. Pentru cazul în care va ploua, spectatorii sunt rugați să-și aducă pelerine de ploaie.

Organizatorii mai informează că la intrarea în spațiul de concert, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Punctele de acces în zona de spectacol sunt situate în bulevardul Libertății — intrarea Izvor și intrarea Coșbuc.

De asemenea, pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la concert, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.

Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani. Totodată, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Dacă părintele alege să vină însoțit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziționarea acestuia.

În deschiderea concertului artistului britanic, ce face parte din turneul "Let Me Entertain You Tour", vor concerta, începând cu ora 18.00, Lemar și Delia.

"Let Me Entertain You Tour 2015" este cel de-al 11-lea turneu din cariera lui Robbie Williams şi a debutat în luna martie a acestui an, cu un concert în capitala Spaniei, Madrid.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz