2020-07-08 18:44

Costas Mandylor, trei zile de vis în România. Ce a făcut starul de la Hollywood cât nu a fost filmat

 |  21:01
Costas Mandylor, trei zile de vis în România. Ce a făcut starul de la Hollywood cât nu a fost filmat

Obişnuit să împartă platoul de filmare cu Angelina Jolie, Gerard Butler sau Denzel Washington, actorul australian Costas Mandylor s-a îndrăgostit de România, iar anul viitor vrea să revină în vacanţă şi chiar şi-a propus să se însoare aici cu logodnica sa din Columbia, Victoria. În cele trei zile pe care le-a petrecut în Capitală, starul de la Hollywood nu a ezitat să guste din bucatele tradiţionale româneşti. Încântat, acesta a plecat acasă încărcat cu vin, murături şi dulceaţă.

"Sunt sincer cu tine, am fost în multe ţări pentru evenimente de apariţie, dar aici m-am simţit cel mai bine. Fratele meu, Louis, care este şi el în lumea cinematografiei, a fost chiar cu câteva zile înainte la Bucureşti pentru o afacere şi mi-a povestit cât de frumos este", îşi începe discursul în care laudă ospitalitatea românilor. "Hei, stai un pic! Să nu crezi că o fac din complezenţă. Chiar sunt încântat de ce am  văzut aici. Şi îţi mai spun ceva. La anul o să vin să vizitez Transilvania şi poate chiar să mă însor aici, venim cu tot alaiul în România", plusează starul născut în Australia din părinţi greci.

Sosit luni după-amiază la Bucureşti, cel care l-a interpretat pe Mark Hoffman în filmele de groază „Saw” nu a avut timp de odihnă. Flancat de bodyguarzi, Mandylor s-a cazat la Pullman, iar la scurt timp a luat masa în oraş, la resturantul spaniol La Rambla. A preferat peştele şi vinul alb. "Sunt obosit, nu m-ar ajuta să mănânc ceva greu fiindcă aş adormi", a spus starul. Recunoscut de câţiva clienţi spanioli ai restaurantului, Mandylor a impresionat pe toată lumea după ce s-a ridicat în timpul mesei pentru poze şi autografe. Până să ajungă la Cocoşu' Roşu, acolo unde a avut programată prima conferinţă de presă în cadrul periplului său prin România, Mandylor a vizitat şi o firmă de IT. A glumit cu angajaţii şi i-a "ordonat" patronului, mare fan al actorului, să le ofere o săptămână liberă. La plecare s-a ales şi cu un bileţel de la o fană, însă este deja o obişnuinţă la fiecare apariţie publică. "Nu are doar numărul de telefon, are şi adresa", s-a amuzat managerul actorului.

A gătit mămăligă

Obişnuit să joace roluri de dur, Costas este mare fan al sporturilor de contact. Prieten bun cu Mike Tyson, dar şi cu o parte dintre lupătorii din UFC, actorul s-a bucurat să îi cunoască pe fraţii Stoica şi Benny Adegbuyi. De altfel, cu câteva zile înainte, Mandylor s-a aflat la Geneva pentru a promova gala în care fraţii Stoica vor lupta sâmbătă. Primit cu preparate tradiţionale, acesta a gustat din fiecare. "E prima oară când mănânc şorici de porc, e interesant. Slănina şi zacusca îmi plac la fel de mult. Cârnaţii nu mai vorbesc, dacă aş sta la voi, cred ca într-un an l-aş putea juca lejer pe incredibilul Hulk". Apoi, pentru amuzament, s-a dus lângă bucătar şi a preluat rolul acestuia în pregătirea mămăligii. "E mai greu decât la filmări", s-a amuzat australianul. Inflaţia de evenimente la care a fost invitat în ultima săptămână l-a făcut să uite de aniversarea relaţiei cu actuala sa logodnică. Şi-a adus aminte când semna un autograf. Faţa i se luminează brusc. "Dumnezeule, e 20 octombrie. E aniversarea noastră. E o femeie extraordinară. Ştii cât mă bucur când ajung acasă şi mă aşteaptă? Ăsta e adevăratul sentiment de dragoste".

A vizitat o fermă bio

Marţi dimineaţă, Costas a fost invitat special la conferinţa de presă a Superkombat pentru gala care va avea loc sâmbătă în Elveţia. A vorbit în termeni laudativi despre promoţia condusă de Eduard Irimia şi chiar s-a autopropus pentru a fi unul dintre reprezentanţii circuitului în Statele Unite ale Americii. Apoi, imediat a plecat spre comuna Ulmi, pentru a vizita una dintre cele mai mari ferme din zona Bucureştiului. "Am mai fost în SUA, este incredibil cât de multă relaxare poţi găsi aici. Dacă nu aş avea treabă, aş dormi măcar o noapte". A vizitat stâna, acolo unde sunt ţinute majoritatea animalelor, dar şi zonele de producţie pentru brânză şi mezeluri. A rămas însă fascinat de pivniţă. Nu pentru că ar fi cadrul perfect pentru un nou rol de groază, ci pentru ce a găsit în interior. După ce s-a pozat cu toată lumea prezentă şi a gustat din ţuica proaspăt scoasă din damigeană, Mandylor a fost răsplătit cu borcane cu miere, dulceaţă şi zacuscă. "Au un gust aparte, din păcate, nu le pot lua pe toate cu mine în bagaj, nu am loc, dar promit să mă întorc la anul pregătit. Poate vin cu 20 de kilograme mai slab, ca să pot să fac din nou categoria", a glumit actorul.

I-a premiat pe bărbaţii de succes

Odihna a fost trecută pe planul secund pentru că imediat după revenirea de la fermă a mers în oraş pentru a-şi alege ţinuta pentru gala Celebrity Awards, acolo unde a fost invitat special. A preferat o ţinută casual Black Tie în detrimentul uneia de la Marsay, iar apoi a plecat spre locaţia unde avea loc gala. După discurs, a primit şi o surpriză din partea organizatorilor. Bogdan Olteanu, cunoscut drept pictorul cu praf de stele, i-a realizat pe loc portretul. Vizibil emoţionat, Mandylor a urcat din nou pe scenă şi a mulţumit, în aplauzele celor prezenţi, printre care Leonard Doroftei, Cristian Sârbu, Cătălin Dancu, Nicolae Voiculeţ sau Ionuţ Iftimoaie. A rămas până la sfârşit, pozându-se cu toţi cei prezenţi, iar miercuri a plecat spre Los Angeles, acolo unde va filma pentru un film de acţiune. Promisiunea sa este însă una spectaculoasă. După ce s-a împrieteni cu promotorul Eduard Irimia, Mandylor e hotărât să se întoarcă anul viitor pentru a-şi lega oficial destinele cu logodnica sa. “Ştiu că soţia ta organizează astfel de evenimente, aşa că ar fi o onoare să se ocupe şi de nunta mea”, a fost mesajul incredibil al lui Costas Mandylor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-23

GALERIE MEDIA

Starul din „Saw” s-a îndrăgostit de România
Starul din „Saw” s-a îndrăgostit de România
Starul din „Saw” s-a îndrăgostit de România
Starul din „Saw” s-a îndrăgostit de România
Starul din „Saw” s-a îndrăgostit de România
Starul din „Saw” s-a îndrăgostit de România
Starul din „Saw” s-a îndrăgostit de România
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz