2019-08-18 00:37

Cristian Tudor Popescu: M-a sunat azi-noapte Sebi Ghiță

 |  19:20
Cristian Tudor Popescu: M-a sunat azi-noapte Sebi Ghiță

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a scris un pamflet in care face referire la disparitia, dar si dezvaluirile, marca Sebastian Ghita, dar si la intalnirea Dragnea-Trump, care a creat isterie in spatiul virtual din Romania.

"M-a sunat azi-noapte Sebi Ghiță. Nu era în nicio Seișea, nici la Moscova, tocmai sărise gardul ca să scape din focul de la clubul Bamboo, pus de Binomul SRI-DNA ca să-l termine pe el, pe Ghiță. A dorit să transmită o informație vitală pentru români:

„Nu este adevărat că președintele Trump l-a confundat pe președintele Dragnea cu un chelner, așa cum insinuează pe facebook propaganda Binomului. Nu este adevărat că președintele Trump i-a înmânat președintelui Dragnea o notă de plată, a fost invers, președintele Dragnea i-a palmat președintelui Trump o foaie cu discursul «Poporul la guvernare», pe care acesta l-a rostit la învestire.

De asemenea, președintele Trump a luat notă de oferta președintelui Dragnea ca, dată fiind lista cam subțire de soliști vocali la ceremonie, să performeze, în duet cu premierul Grindeanu, piesa: «Cin` mi-a omorât maimuța?» ”.

Dumneavoastră, ca republicani, ce credeți, are dreptate Sebi Ghiță?", a scris Cristian Tudor Popescu pe republica.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-21Parerea ta...

JEANNA KYZDA-REPOBLICANCĂ
22 Ian 2017

ÎHÎ!
GIGOLO GHITA
22 Ian 2017

BA HAZNA VINZATOR DE ZIARE , ESTE IN YACUTIA LUI LEBED . L-EA FACUT GAURA MAI MARE DE CIT PACEPA . TE PIS PE TINE PAPAGALULE
CONTRIBUABIL
22 Ian 2017

P.S.D. = GASCA de PANGLICARI, SMENARI, CIRCARI, PROSTITORI, HOTI LA DRMUL MARE, LUPI IN BLANA DE OAIE, SPECIMENE DE CEA MAI JOASA SPETA, AHTIATI DE AVERE SI DE PUTERE, NU-I MAI SATURA DUMNEZEU !!!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Despre Charlie Hebdo şi corectitudinea politică Măcelul din redacţia săptămânalului francez „Charlie Hebdo” se poate repeta oricând, oriunde în Europa? Oho, cu vârf şi îndesat! Mulţi se întreabă ce e de făcut. Nimic mai mult decât întoarcerea la valorile creştine pe care a fost construită civilizaţia europeană. În numele “corectitudinii politice” acestea au fost abandonate, mai bine zis prigonite, de ani buni. În Europa dacă atragi atenţia asupra faptului că uşor-uşor, cu metodă, ne încalecă islamul eşti imediat etichetat rasist, xenofob şi, nu de puţine ori, fascist. Agresivitatea propăvăduitorilor nenorocitei de “corectitudini politice” ne-a transformat pe mulţi în laşi sau în paria ai societăţii
08 Ian 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray